Şimdi Ara

Blogspot'da kategori yapma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadasım azıtan sensin yukarda yazdıklarına bak anlarsın ... neyse yinede kusura bakma kırdıysam seni.. iyi geceler..

not: ayrıca klavye delikanlısı kötü bir tabir değildir birden kızmana gerek yok ... yani öyle sandığın gibi kötü anlamı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatax -- 23 Mart 2008; 2:58:13 >
  • Hadi birde bana Türkçe dersi ver...
    Konuyu kirlettik,huzurumu kaçırıdn moralimi bozdun,en sevmediğim olayı yaptırdın yardım konusunda tartışma çıkardın kusuruda geçti artık.
    Eğer sonunda özür dileyeceksen,bunun farkındaysan,bazen insanları aşağılamamanında erdem olduğunu öğren derim.
    Ben ne kusura bakma diyorum ne özür diliyorum,saygısızlıksa öyle yaptığım.
  • arkadaşım sana tek söylemek istediğm bu sanal dünyayı moralini bozucak kadar ciddiye alma...
  • Eğer birilerine yardım etmek için vakit geçiriyorsam bu sanal dünyada ciddiye alırım.Anlaşıldı senin yaptığın işi ne kadar ciddiye aldığın
  • tamam arkadasım dediklerinin hepsini kabul ediyorum haklısın aynen senin soylediklerin gibi gelisti hersey..yukardaki yazdıklarınla direk haklı çıktın benide aydınlattın cok tesekkur ederim...son kez iyi geceler dilerim :)
  • Ben yazdıkça sen duramayıp yazarsın sözünde dursan iyi geceler der daha uzatmazdın.Ben sabaha kadar burdayım,eğer laf yetiştirme gibi bir derdin varsa uyuma
  • derdim yok laf yetistiren sensin uzun uzun cevaplarda yazan da sensin :) hadi bu son yazım olsun :)
  • Ben yetiştiririm,yetiştirmem diyen sensin ama arkasından cevap yazanda sensin neyse hadi ben sıkıldım bu atışmadan sana iyi geceler kendine iyi bak...
    ben bir kahve içeyim sonrada biraz logo tasarımı yapayım bir müzik firmasına site yapıyorum onunla uğraşayım.Hadi eyvallah
  • Arkadaslar kafam karisti:(
  • Valla ben yine en başta dediğim gibi diyeyim arkadaşım sen yapmak istediğin butonları yap hazırla bir html editörde hepsine link ver sonra kodlarını al bloggerda panelden html olarak yapıştır.
    Yada arkadaşın o verdiği kodu kullan
  • Butonsuz en kolayından sadece kategori isimlerini nasıl verebilirim?yine etiketlemi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.