Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Blok Listeniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hahaha yukarıda kendimi gördüm ama AKP ile uzaktan yakından bir ilgim yok. Aktroll denmiş, ziyanı yok, hayatta onu da olmamış insanların birilerini yaftalaması kadar aşağılık birisi olmak hepten kötüdür diye düşünüyorum.

• Kimseyi engellemedim. Kendi hayatıma daha çok önem verdiğim için burada sanal insanlar engel atacağım kadar değerli değiller. Sizde engel atacak kadar burdaki insanları önemsemeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda bloklayanlar niye hep sov yapma pesinde?

Blokluyorsun herkese ilan ediyorsun, her mesajin sonunda tartistigi kisiye blok yazan adamlar var ama bakiyosun 20 kere daha cevap veriyor.

Blokluyorsan o adamin ne dedigi kufur de etse senin icin yok hukmundedir niye her yazdigina blogu acip cevap veriyorsunuz o zaman?

Blokladim diye sov yapmayacaksiniz adama 10 saniye icinde cevap verdikten sonra kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Bu forumda bloklayanlar niye hep sov yapma pesinde?

Blokluyorsun herkese ilan ediyorsun, her mesajin sonunda tartistigi kisiye blok yazan adamlar var ama bakiyosun 20 kere daha cevap veriyor.

Blokluyorsan o adamin ne dedigi kufur de etse senin icin yok hukmundedir niye her yazdigina blogu acip cevap veriyorsunuz o zaman?

Blokladim diye sov yapmayacaksiniz adama 10 saniye icinde cevap verdikten sonra kardesim.

blokladıkça galiba kendilerini daha yüce hissediyorlar hocam. Birisi cevap yazıyor yani karşı tarafa adım atıyor karşı tarafda ego kasmak için midir bilmem gidip blok yazıyor. Brini bloklayınca o kişinin bir daha sana ulaşamaması, seni alıntılayamaması, eleştirel ve mantıklı bir yorum yapamaması.

Kısaca insanları peşinde koşturmaya çalışmak gibi birşey

• 0 hocam. herkes kendini ifade etmeyi hakediyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.