Şimdi Ara

Blood Brothers Rpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HOMM ve Pokemon sevenler için o tarz oyunların çok daha basit bir hali halinde hazırlanmış online bir oyun. Bana göre harika bir akıcılığı olan homm tarzı bir adet warlord'un yanına iki tane yan karakter daha alıp savaşıyorsunuz. Bol bol eventleri, Pvp ve rank sistemi bulunuyor.

Oyunun ilerleyen bölümlerinde yani tutorial bölümünü geçtikten sonra 7NoKAa kodu ile kayıt olursanız coin rare kartlar ve gold kazanabilirsiniz.

Blood Brothers Rpg

Oyunun indirme adresihttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobage.ww.a759.Blood_Brothers_Android

Kaynak: http://www.marmaragundem.org/blood-brothers-hileleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttackHan -- 18 Kasım 2012; 22:32:46 >

• oyun acayip sardı.acaba epic karakter nasıl yaratacağız.
  • Güzel oyun...
  • Birkaç gün oynadım. Epic karakterin nasıl yaratıldığını öğrenince de bıraktım. Açıkçası bir ölme eşeğim ölme durumu var, aynı karttan 8 tane mi ne buluyorsun. Özellikleri en yüksek şekilde aktarmak için yarısını level 70 yapıyorsun falan filan. Çok uzun iş, oyunun kendisi de sıkıcı geldi bana. Yol yakınken bırakmazsan uzun süre boşuna oynayacağım bir oyun gibi geldi.. browserlardaki tıklama oyunları bile daha zevkli açıkçası.. naçizane fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denostar

Birkaç gün oynadım. Epic karakterin nasıl yaratıldığını öğrenince de bıraktım. Açıkçası bir ölme eşeğim ölme durumu var, aynı karttan 8 tane mi ne buluyorsun. Özellikleri en yüksek şekilde aktarmak için yarısını level 70 yapıyorsun falan filan. Çok uzun iş, oyunun kendisi de sıkıcı geldi bana. Yol yakınken bırakmazsan uzun süre boşuna oynayacağım bir oyun gibi geldi.. browserlardaki tıklama oyunları bile daha zevkli açıkçası.. naçizane fikrim.

bu epic yapma olayını açar mısın lütfen biraz daha? tüm kartlar oluyor mu epic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superior83

quote:

Orijinalden alıntı: denostar

Birkaç gün oynadım. Epic karakterin nasıl yaratıldığını öğrenince de bıraktım. Açıkçası bir ölme eşeğim ölme durumu var, aynı karttan 8 tane mi ne buluyorsun. Özellikleri en yüksek şekilde aktarmak için yarısını level 70 yapıyorsun falan filan. Çok uzun iş, oyunun kendisi de sıkıcı geldi bana. Yol yakınken bırakmazsan uzun süre boşuna oynayacağım bir oyun gibi geldi.. browserlardaki tıklama oyunları bile daha zevkli açıkçası.. naçizane fikrim.

Alıntıları Göster
    quote:

Valla epey oluyor oynayalı da bırakalı da, googledan araştır derim. Aklımda kalanlar, hepsi epic olmaz ama birçoğu upgrade edilebilir. Şimdi isimlerini bile pek hatırlamıyorum da, common rare epic vs diye 5 kategori vardı sanırım. Common (yada bir üstü olablir) onlardan toplam 4 yıldızlı ve tek yıldızı dolu olanlar iyi kartlar. Toplam yıldız sayısı önemli, iki yıldız var diyelim ikisi de dolu yani o zaten yapılmış demek galiba. İşine yaramaz daha üst seviyeye gitmez. Asıl önemli olan şu, iki kartı birleştirirken biri diğerinin yüzde bilmem kaçını artı olarak kendisine katıyor. O yüzden o yok olacak kartın en üst seviyeye çıkması (yani level 70 olması) önemli. Böylece puanları artıyor, dolayısıyla yüzde olarak daha fazla puanı diğer karta aktarıyor. Çok karmaşık değil mantığı anlayınca. Ama ite bu hepsini level 70 yapma meselesi benim canımı sıktı:) o kadar uğraşamam. Tabi istersen level 70 yapmadan da birleştirebilirsin, o zaman daha az ğuan aktarırsın. Sonuçta yine epic elde edersin ama puanları düşük olur, he ne kadar düşük oluyor çok incelemedim açıkçası.. hatırladıklarım bu kadar.

Şöyle bir örnek verelim: şimdi aklıma geldi. 8 kartımız var hepsi aynı, 4 yıldız sadece birer yıldızları dolu.

A (level 1) -B (level 70)
    C(level 1) -D (level 70)
    E(level 1) -F (level 70)
    G(level 1) -H (level 70) Bunlardan A, C, E ve G senin elinde kalacak ve level 1 olacaklar, level 70'ler yanacak. Bir kez evoloution yaptığın için toplam dört yıldızlı olacaklar ama bu sefer iki yıldızları dolu olacak. Bu dörtten ikisini tekrar level 70 yapacaksın. E ve G diyelim. Onları A ve C ile evolve edince bu sefer üç yıldızı dolu iki kartın olacak. En son A elinde yine level 1, C'yi level 70 yapıp A'ya katacaksın ve A dört yıldızı da dolu epic olacak. Tabi bu işlemi "rare" kartlarla epic yapmak için kullanırsan bu kadar uğraşmıyorsun, 2 yada 4 kez emin değilim.. Oyun hoşuna gittiyse daha fazla araştır. Çok zaman alan şeyler, sonunda güçlü olunca elbette daha zevkli oyun oynarsın ama bu tür oyunlara çok çok büyük paralar akıtan dolayısıyla doğrudan epicleri hatta legendleri alan insanlar mevcut:) Genelde yabancılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denostar -- 16 Aralık 2012; 0:19:17 >

• Beni hic sarmadi nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    God Of War Ragnarok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her kartta epic yapma yok ayrıca epicten sonra da legend yapma var oyunun içinde... Hemen açıklama yapayım: sırasıyla ''C'' 'UC'' ''R'' ''EP'' ''L'' şeklinde gelişimler var. Bir sonrakine geçirebilmek için elinizde aynı karttan iki veya daha fazla mevcut olması gerekiyor. Ne kadar çok olursa o kadar çok evolve yapabilirsiniz. Geçişin mümkün olup olmadığını anlayabilmek için: kartın altında yıldızlar vardır, her boş yıldız kartın evolve olmasını sağlar... Anlamadığınız veya oyun hakkında merak ettiğiniz başka bir şeyler varsa mesaj atabilirsiniz...
  • konu hortliycak ama hocam bende 5 -10 tane ep var satın alabiliyorsun 70 lw olmadanda basabilirsin ama şöyle birşey var %10 ektrasdan güç geir o gelmiyor 70 lw olmayınca
  • up
  • Oyunu aktif oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning07

Oyunu aktif oynayan var mı ?

Ben oynuyorum kodum 7hAQbm ekle yardımlaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaD1905

quote:

Benim de 7taaxL ..
    Nick Antalyalogy
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaD1905

quote:

Benim de 7taaxL ..
    Nick Antalyalogy

Tamam hocam kabul ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.