Şimdi Ara

Blood CastLe'a Nası GiriLir ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psychic-Doom da oynuyorum nası giriLiyo şu bLood castLe a çözemedim gitti bide deviL square var sanırım onuda biLmiyorum detayıyLa anLatabiLecek oLan varmı ? :) Şimdiden teşekkürLer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyrOasis -- 30 Aralık 2005 3:47:04 >

• bak blood castel icin bileti buluyosun (genelde satılır davias yada lorencia da)ve davias a gidiyosun orda sol tarafta bi adam var tıklıyosun bilet i veriyosun ve seni blod a koyuyo

devil icinde bilet i buluysun kucuk sarı bişi genelde tabi level ine uygun ola nı noria ya gidiyosun ve orda bi adam var elinde bi kure var onu tıklıyosun o da seni devile alıyo
  • BiLet dediğin nası bi şey bu Psychic-Doom da vendorLarda nerdeyse hiç bi şey satıLmıyo büyüLer biLe yok koymamış adamLar yaratıkLardan çıkarcaz sanırım Archengels yada bLood fang mı dediğin +4 +5 +6 var onLarsa . MeseLa bende +4 varsa 4. level castLe a girebiLirmiyim yoksa leveLime uygun oLana girmek zorundamıyım +6 buLmak baya zor çünkü level 300 oLdum bu arada bi yardım edin gireyim şuraya level kasıLmıyor yaw =) SaoLasın yardımın için.
  • bak kardeşim şimdi sana uygun level li blood flang ve bi kagıt parcası var onu alıyosun noria da ki choas makinesine koyuyosun 1 tanede onların yanına jewel of choas kotuyosun ve ceviriyosun(arkadasım noriadki choas makinesinin ust cegenegini secen)
  • EywaLLah kardeş yaptım saoLasın. Ama level arttı 6. level bc ye girebiLiyorum tek ama 6. level blood fang la kağıt nerden çıkıyor buLamadım bi türLü losttower7 de 4. level çıkıyo Tarkan'a gittim 5. level çıkıyo 6. levelleri buLamadım bi türLü son kez yardım edersen çok sevinirim saoLasın.
  • Icerus da ola bilir ama tam bilmiyorum.
  • EywaLLah saoLasın her şey için bizim bc hayaLLeri suya düştü desene :) KanatsizLari aLmiyo Icarus'a. saoL yardımLarın için.
  • bak zati level in 280 in ustundeyse 6, biltei kullana bilirisn ole her bileti toplamana gerekyok yani
  • Yok level 4. biLetLerinden cLoak yaptım gittin angeL messenger a ama 6. level blood castLe acık sadece yani 6. Level biLeti istiyo. Nese res e az kaLdı res attıktan sonra girerim saoLasın yardımın için.
  • bilet alacan yada yapacannn
  • ohh onuda bilmiosan oynama derim sana muonline yi
  • peki dungeonlar nası bişey? /move dungeon3 yazınca biyere gidiyomuşsun ama görmedim bilen biri anlatabilirmi?ayrıca lvl 60 dark knightim iyi lvl kasarmıyım??
  • oralar seniin için canawarlar war ordada
  • yürüyerek atlansa git
  • Bende Üç tane Jewel of chaos var bide devils eye var nasil chaos goblinde kullanacağım???
  • dewils eye nin yanina bir tane daha dewils malzemesi bulacaksın ama dewil eye deil sonra 2 malzemeyi ve chaosu makineye koyup cevirecen
  • sen hangi serveri kasiyorsun soyle bende baslıyayım hastasıyım bu oyunun
  • otobüsle giriom bazılar tren falan
  • bos laf yazmayin
  • Blood Castleye Kapıdan Giriril

Bacadan Deneme Sıkışırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.