Şimdi Ara

BLOOD FANG bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battle castle a girmek için gerekli olan bu kaıtmıdır taşmıdır her neyse ile ilgili bilgi almak istiyorum bu kaıtmıdır nerde çıkar neye benzer lütfen yazın şimdiden teşekür ediyorum

• insivible claok diyebir Mavi gibir bir seyhdir Yaninda+ 4+5+6+7 gibi yazar bazi serverda Loren barda ki kadinda satilir bazilarinda kendin yaparsin blood bone+? ve scrool kagidi+? ikisininde +si ayni olmali birde JeveL of caos koyarsin caos Combine makinasi noriadakine basarSin oLur yada Patlar:)
  • nu scrool olarak scrool of archangel oluyo demi ?_*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ramcho_ -- 8 Kasım 2006; 2:50:34 >
  • battle castle???? ilk defa duydum bunu blood castle olarak ele alıp anlatayım.

isimlerini tam olarak hatırlayamadım şimdi. genel olarak anlatayım.

aynı numaralı olan bir tane scroll of archangel ve bloodbone miydi öyle bişi (fildişine benzer) bunlarla noria da chaos gobline git. üstteki seçeneği seç daha sonra bunları ve yanına bir tane chaos taşı koy. patlamazsa blood castle için biletin hazırdır. (bazı serverlarda lorencia da barda da satılır. ilk önce oraya bakmanı öneririm. orda yoksa chaos goblinde yapabilirsin.)

• saool ewt blodd olcak bende bi yanlışlık war ama ne diyodum saol :D:D:D:D
  • saol
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.