Şimdi Ara

Bloodlusted superman vs bloodlusted flash (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Karakterlerin hangi halleri ?

Bir de her şeyi yapabilirler dersek işin ucu kaçıyor. Sınır koyulmalı Flash zaman yolculuğu yapabilir, SUperman üzerlerinde durduğu gezegeni yok edebilir ya da güneşe gidebilir vs vs ikisi için de tonla absürt fırsat var.
    Hocam yakın dönem halleri veya en çok yazılan ortalama halleri diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende baktım hata var 16.6 katı ediyor. Uyarı için sağolun. ya çok kafa kaynatan bir çalışma idi o makale o sebeple hata yapmak kolay. Sağolun.

Bu arada konuda bir hız karşılaştırılmasına girilmiş bizim eski DC hızlıları listesini atayım (bunu güncelleyeceğim Yuga Khan' çıkarıp Superman'i koymayı düşünüyorum ya da SUperman Prime'ı vs. Feati az olduğundan John Fox da çıkabilir. http://kahramanbaykus.com/en-hizli-12-dc-comics-karakteri/

Ancak Wally'nin hız featlerine bakarasnız adamın hız olarak apayrı bir boyut olduğunu görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadeyan -- 2 Eylül 2018; 19:18:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Evet bende baktım hata var 16.6 katı ediyor. Uyarı için sağolun. ya çok kafa kaynatan bir çalışma idi o makale o sebeple hata yapmak kolay. Sağolun.

Bu arada konuda bir hız karşılaştırılmasına girilmiş bizim eski DC hızlıları listesini atayım (bunu güncelleyeceğim Yuga Khan' çıkarıp Superman'i koymayı düşünüyorum ya da SUperman Prime'ı vs. Feati az olduğundan John Fox da çıkabilir. http://kahramanbaykus.com/en-hizli-12-dc-comics-karakteri/

Ancak Wally'nin hız featlerine bakarasnız adamın hız olarak apayrı bir boyut olduğunu görürsünüz.
    1,2 milyar üzerinden hesaplarsak evet 16.6 katı ben 1 milyar degerinden hesapladım yuvarlayarak 14 dedim

Uzun bir yazı oldugu icin ve surekli hesap yapıldigi icin kafanizin karismasi çok normal yardimci olabildiysem de ne mutlu

• Flash öldürür

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Flash öldürür
    Bence de Flash alır ama nasıl alır hocam ?

Phasing ile mi ? IMP ile mi ?
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    imp atar Superman bayılır ama ölmez sonra tekrar imp tekrar imp cesedini bulamazlar Superman'in ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

imp atar Superman bayılır ama ölmez sonra tekrar imp tekrar imp cesedini bulamazlar Superman'in ..
    Haklısınız ..

Hızını da çalabilir o da var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.