Şimdi Ara

Bloody b120 ,Bloody v7,Steelseries qck nasıldır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım ürünleri aldım klavye 1 gün kullanılmış 50 tl ye aldım mouse ve mouse pad 0 olarak kliksa'dan aldım 150 tl ye toplamda bu set 200 tl ye geldi sizce iyi bir seçim mi yaptım çok ahım şahım oyuncu değilim zaten çalışıyorum günde 2 saat felan anca oynuyorum yorumlarınızı alabilirmiyim :)

edit:qck ve qck+ arasında kaldım qck+ çok büyük olur gibi geldi monitör 23 inç o yüzden mouse'a fazla alan kalmıyor bu konuda ne dersiniz.
    edit 2:oynadıgım oyunlar lol ve cs:go

Edit:Arkadaşlar bir yorum atın lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Regulus -- 24 Ağustos 2015; 18:47:43 >

• Güzel olur. Büyük alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam yorumunuz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

Teşekkürler hocam yorumunuz için.

Rica ederim.

Bide unutmadan 125liraya v7 alacağınıza 14 lira daha verip webdenal aracılığı ile 139tlye Logitech G402 alabilirsin

• Hocam 110 tl ye aldım mouse core 3 aktif fazla da bütçe yok bir de cs go da no recoil özelliği çok dikkatimi çekti g402 de de vardır belki bilmiyorum ama ben bir de klavye ile set olsun istedim açıkçası@hayrikoc61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Regulus -- 25 Ağustos 2015; 7:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

Hocam 110 tl ye aldım mouse core 3 aktif fazla da bütçe yok bir de cs go da no recoil özelliği çok dikkatimi çekti g402 de de vardır belki bilmiyorum ama ben bir de klavye ile set olsun istedim açıkçası@hayrikoc61

Oda iyidir iyi

• Teşekkürler hocam ilginiz için. @hayrikoc61
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben qck'nin büyüğünü almadığıma pişman oldum. Neden dersen pad ufak olduğu için hamle uzunluğu da az. Dolayısıyla yüksek sensivity ile oynamak zorunda kaldım. Cs go da sıkıntı yarattı. Pad çok güzel bunun haricinde çok memnun kaldım.Büyüğünü alacağım en kısa zamanda.

Şöyle düşün. Küçük qck ile 3 sensivity ile oynarsan büyüğüyle bunu 1.5 - 2 arasına çekmemiz mümkün olur. Sensivity ne kadar artarsa crosshair hakimiyeti o kadar zorlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Yeleli Arslan -- 25 Ağustos 2015; 15:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Ben qck'nin büyüğünü almadığıma pişman oldum. Neden dersen pad ufak olduğu için hamle uzunluğu da az. Dolayısıyla yüksek sensivity ile oynamak zorunda kaldım. Cs go da sıkıntı yarattı. Pad çok güzel bunun haricinde çok memnun kaldım.Büyüğünü alacağım en kısa zamanda.

Şöyle düşün. Küçük qck ile 3 sensivity ile oynarsan büyüğüyle bunu 1.5 - 2 arasına çekmemiz mümkün olur. Sensivity ne kadar artarsa crosshair hakimiyeti o kadar zorlaşıyor.

Doğru söylüyorsun da hocam ne bilim aşırı büyük geldi pek yerim de yok onu sığacağı orta boy ideal diye düşündüm birde arada +20 tl fark var zaten öyle ahım şahım bir oyuncu değilim olmadı değiştiririm bir deneyelim bakalım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.