Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: michael j fox

arkadaşlar Ice Age Dawn Of The Dinosaurs 2009 eureka wiki prodji den hangisini indiriyim ?

@ EuReKA Tabii ki.
  • sağ olun sağ olun bu aralar bir hd oynatıcı almaya verdim karar vermek için forumda araştırırken bu bölümü gördüm sayenizde bu saatte neuview ve coreavc yi öğrendimmm süper ötesi okadar mkv film indirip izledimde aslında izlememişim artık bu programla tekrar izlicem hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_Narrator -- 18 Aralık 2009; 3:00:10 >
  • Zaten Blu-ray OLayını HTCP De heleki GOGOMEZ Nikli arkdaşımızdan daha iyi aktive eden yok forumda Kendisi Zaten Neuview söyleyen ve Tavsiye eden Kişi Foruma emeği Baya Geçti Ona burdan Saygılar Sunuyorum. Uzun zamandan beri yok-Kendisi Trafik Kazası geçirdiği İçin Allah Onu ailesine ve sevenlerine kavuştursun GOGOMEZ Sevgili Arkadaşım Çok geçmiş Olsun
  • Quentin Tarantino nun Inglourious Basterds ı izlemeyen varsa mutlaka izlesin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

arkadaşlar Ice Age Dawn Of The Dinosaurs 2009 eureka wiki prodji den hangisini indiriyim ?

Eureka varken diğerlerine bakılmaz. Ancak blurayin kendisini indirirsin.
  • indirecektim arkadaş eurekayı indirmiş zaten ondan alırım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 20 Aralık 2009; 22:00:49 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. indirdiğim bluray filmleri media player home cinemada izliyorum. Görüntü olarak KMPlayer dan çok daha iyi. MKV lerde hiç bir problem yok. Altyazıyı filme gömüyorum süper çalışıyor. Ama M2TS uzantılı filmlerde altyazıyı filme gömemediğim için problem oluyor. Problem şöyle M2TS uzantılı filmin yanına uyumlu altyazıyı filmle ismi aynı olacak şekilde koyuyorum. filmi açtığımda Türkçe karakterler görünmüyor. aynı filmi KMplayerla açıyorum sorun yok. Ama nedense MPHC da problem oluyor. MKV lerde sorun yok. sadece M2TS uzantılı filmlerde yapıyor bunu. birçok şey denememe rağmen bu sorunu çözemedim. MPHC kullananlar M2TS uzantılı filmlerde sizde problem oluyor mu? sorunu nasıl çözebilirim.
  • Maalesef bendede aynısı oluyor ben sürekli MPCHC Kullanıyorum otomatik olarak açmıyor altyazıyı film ile aynı olmasına rağmen. Bunun bir çözümü vardır muhakkak araştırmak gerek sisteme vobsub yükledim yine açmadı Şu anda en popüler oynatıcı olan WDHDLIVE otomtik açıyormuş en iyisi bi,r tane ondan almak ve PC derdinden kurtulmak.
  • sorun otomatik açıp açmaması değil. M2TS uzantılı filmlerde türkçe karakterler çıkmıyor oysa KMPlayer da sorunsuz olarak türkçe karakterler görünüyor.
  • O zaman iş değişti şu anda baktım bende öyle bir sorun yok TR karekterler gayet güzel Player MPCHC ile oynatıyorum.
  • M2TS denediniz dimi hocam MKV lerde sorun yok sadece m2ts lerde oluyor bu
  • Oynattığım film, Gladiator filmidir HDD'de normal BluRay olarak var TR Altyazısı olmadığı için altyazı eklerken m2ts dosyasını tek dosya haline getirmiştim zira BluRay EXtended versiyon idi içinde çok sayıda yüksek boyutta m2ts dosyalar vardı oynattığım dosyada budur 37.4GB.
  • m2ts ye altyazı dosyasını gömdünüz dimi yalnış anlamadım hangi programla yaptınız? ben tsmuxer gui ile denedim. altyazıyı filme ekliyor ama hiçbir playerda görünmüyor.
  • Hayır Altyazı dosyasını gömmedim. M2ts dosyası ile altyazı dosyası aynı klasörde bulunuyor. Her zaman MKV'lerimi oynattığım gibi altyazısınıda programın menüsünden ekledim TR karekterler ile bir sorunum yok. Ayrıca tsMuxerGUI ile altyazı ekliyorum ben yalnız şu şekilde, programın içinde bulunan mevcut altyzılardan bir tanesini çıkartıp onun yerine aynı özellikte TR altyazıyı ekliyorum ve m2ts dosyasını mux yapıyorum sonra orjinal deki en büyük olan m2ts ile değiştiriyorum bu vaziyet bende PC'de PowerDVD yada TMT3'te menülü olarak çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Ayrıca tsMuxerGUI ile altyazı ekliyorum ben yalnız şu şekilde, programın içinde bulunan mevcut altyzılardan bir tanesini çıkartıp onun yerine aynı özellikte TR altyazıyı ekliyorum

hocam bu işlemi tam olarak nasıl yapıyorsunuz? m2ts lerde altyazı PGS olarak çıkıyor bizim indirdiğimiz altyazılar SRT uzantılı bende denedim ama olmadı. atladığım küçük bir ayrıntı var sanırım
  • Resimde gördüğünüz gibi önce m2ts Dosyasını atıyorsunuz sonra 14'cü orjinal olan spa yani ispanyolca altyazıyı çıkartıyorum sol taraftaki kutucuktaki çentik işaretini kaldırıyorsun sonra 15'ci altyzımız yani bizim SRT TR altyazıyı ekliyorsun hemen altta language'den dilini spa yapıyorsun ve altta m2tsmux start yapıyorsun hepsi bu. BluRay'da tabii spa olan altyazıyı seçmen gerekir ki bizim TR altyazı çıksın. Bilmem anlatabildimmi.

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?
  •  BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?
  • @akkaynak hocam ilgilendiğin için çok sağol. MPHC kafayı yedi yaa. dual ses çıkışlı MKV lerde şimdide iki ses birden gelmeye başladı. hiçbir şekilde tek ses almayı başaramadım. filmde sağ tuş filter geliyorum ses seçeneği gelmiyor. ac3filter+coreavc+MPHC kurulu. çift ses çıkışlı filmleri açınca sağ alt tarafa 2 tane ac3filter geliyor. Dertlerim bir iken iki oldu.
  • sorunu hallettim ama bir günüm gitti. coreavc yi kaldırıp internet CCCP nin en son sürümünü kurunca tüm problemler ortadan kalktı. CCCP nin kendi içindeki MPHC nin sürümü 1.3.1264. MPHC kendi sitesindeki en son sürümü 1.3.1249. CCCP deki sürümü MPHC nin kendi sitesinde bile yok ve görüntü önceki sürümlere nazaran daha iyi. shader ayarını sharpen complex 2 + 16-235--0-255 [SD][HD] yapınca görüntü mükemmel oluyor.
  • CoreAVC 2.0 versiyonu çıktı.
    Yeni versiyon encoder ile kodlanmış filmlerde yaşanan Corrupt frame olayı artık yaşanmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.