yalnızkral banada liste yollarmısın sana zahmet ve orjinal mi sıfır mı ikinci el mi türkçe mi altyazılı mı nedir ne değildir bilgide geçersen çok sevinirim..
Ben geçen Haramidere Mediamark da görmüştüm
Arkadaşlar ben onu bunu bilmem sitenin ismini vermek istemiyorum ama o sitedeki bazı kullanıcılar 1 TB hdd i 40-60 TL ye istediğiniz filmlere göre dolduruyorlar geniş bir arşivleri var diziler de var bu arşivde 1080p ve 720p mkv şeklinde veriyorlar filmleri isteyen o şekilde de yapabilir. Hesap yaparsak
1 TBlık disk ~930 GB veri alıyor 1080p bir mkv 12 GB desek 930/12 = 75-80 civarı 1080p ediyor
1 TB disk 160 civarı 40 ta dolum deseniz 200 eder 200/80 = 2.5 TL civarı yapar
Sitenin ismini vermiyorum divx.... anlayan anlasın
ps3 oyunları satan yerler satıyo, tabi teknosa falan filandan bahsetmiyorum, eminönü tahtakale kadıköydeki yerler. öyle biliyorum.
teknosa fln o gibi yerlerde var ayrıca konsaollarla alakalı parça vs. gibi şeyler satan yerlerde bulabilirsin...
Arkadaşlar indirdiğimiz Blu-Ray filmleri PS3'te nasıl izleyebiliriz? Bildiğim kadarıyla FAT 32 olduğu için harici disklerde 4GB üstü gözükmüyor. Ama bir Blu-Ray film ortalama 16GB civarında.
evet arkadaşlar bnm sorunumda aynı bilgisayarımdaki blu-ray filmleri ps dan nasıl izleyebilirim
ps3 media server mkv adlı başlık var orada detaylı şekilde anlatılıyor.
not: kablo ile bağlamanızı ve laptop/pc niz destekliyorsa (10/100/1000 mbps Gigabit ethernet) cat6 kablo kullanmanızı tavsiye ederim