Şimdi Ara

Blu-ray Film Nasıl bulabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    banada liste yollarmısın sana zahmet
    ve orjinal mi sıfır mı ikinci el mi
    türkçe mi altyazılı mı
    nedir ne değildir bilgide geçersen çok sevinirim..
  • Ben geçen Haramidere Mediamark da görmüştüm
  • Arkadaşlar ben onu bunu bilmem sitenin ismini vermek istemiyorum ama o sitedeki bazı kullanıcılar 1 TB hdd i 40-60 TL ye istediğiniz filmlere göre dolduruyorlar geniş bir arşivleri var diziler de var bu arşivde 1080p ve 720p mkv şeklinde veriyorlar filmleri isteyen o şekilde de yapabilir. Hesap yaparsak

1 TBlık disk ~930 GB veri alıyor
    1080p bir mkv 12 GB desek
    930/12 = 75-80 civarı 1080p ediyor

1 TB disk 160 civarı 40 ta dolum deseniz 200 eder 200/80 = 2.5 TL civarı yapar

Sitenin ismini vermiyorum divx.... anlayan anlasın
  • ps3 oyunları satan yerler satıyo, tabi teknosa falan filandan bahsetmiyorum, eminönü tahtakale kadıköydeki yerler. öyle biliyorum.
  • teknosa fln o gibi yerlerde var ayrıca konsaollarla alakalı parça vs. gibi şeyler satan yerlerde bulabilirsin...
  • Arkadaşlar indirdiğimiz Blu-Ray filmleri PS3'te nasıl izleyebiliriz? Bildiğim kadarıyla FAT 32 olduğu için harici disklerde 4GB üstü gözükmüyor. Ama bir Blu-Ray film ortalama 16GB civarında.
  • evet arkadaşlar bnm sorunumda aynı bilgisayarımdaki blu-ray filmleri ps dan nasıl izleyebilirim
  • ps3 media server mkv adlı başlık var orada detaylı şekilde anlatılıyor.

not: kablo ile bağlamanızı ve laptop/pc niz destekliyorsa (10/100/1000 mbps Gigabit ethernet) cat6 kablo kullanmanızı tavsiye ederim

başlık linki

http://forum.donanimhaber.com/m_28661889/mpage_1/key_media%2Cserver%2Cmkv/tm.htm
  • 2.5 GB XvidHD filmler var onları dene altyazıda gömülüyor kalitede hiç fena değil
  • kesinlikle orijinal blu ray almanı tavsiye ederim. d&r, nezih kitap evi, media markt, mavi shop gibi buyuk teknoloji marketlerde bulabilirsin.
  • Capıtol D&R'da var arkadaşlar 50 tl gibi fiyatları var filmlerin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.