Şimdi Ara

BLU-RAY FILMLERE ALTYAZI EKLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede pert olmuş gibi zira benim torrentle indirdiğim bluray ve dışardan satın aldığım bluraylerin arasında hep türkçe var sanırım arkadaşlar bluray olarak değilde ham görüntü olarak çekiyorlar sanırım zira bluraylerin içinde istemediğin kadar altyazi ses dili ile geliyor yani
  • arkadaslar 3d blurey fılme nasıl altyazı eklıcez ya:S eklıyorum ama ses kayık gozukuyor sagda solda gozukuyor nasıl yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

bencede pert olmuş gibi zira benim torrentle indirdiğim bluray ve dışardan satın aldığım bluraylerin arasında hep türkçe var sanırım arkadaşlar bluray olarak değilde ham görüntü olarak çekiyorlar sanırım zira bluraylerin içinde istemediğin kadar altyazi ses dili ile geliyor yani

Bir çoğunda olmasına rağmen malesef hepsinde aynı durum söz konusu değil.

- Ayarıca arşivlik filmleri 1080p ve 10 megabit bitrate ve üzeri olarak indirip saklamak çok daha mantıklı. tabiki DTS olucak. hem çok kaliteli olarak 5.1 dts ses ile vede 20-40gb yerine 10gb civarında bir dosya boyutu ile arşivlek yhdd de yer sıkıntısı pek yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

bencede pert olmuş gibi zira benim torrentle indirdiğim bluray ve dışardan satın aldığım bluraylerin arasında hep türkçe var sanırım arkadaşlar bluray olarak değilde ham görüntü olarak çekiyorlar sanırım zira bluraylerin içinde istemediğin kadar altyazi ses dili ile geliyor yani

Bir çoğunda olmasına rağmen malesef hepsinde aynı durum söz konusu değil.

- Ayarıca arşivlik filmleri 1080p ve 10 megabit bitrate ve üzeri olarak indirip saklamak çok daha mantıklı. tabiki DTS olucak. hem çok kaliteli olarak 5.1 dts ses ile vede 20-40gb yerine 10gb civarında bir dosya boyutu ile arşivlek yhdd de yer sıkıntısı pek yaratmaz.

şahesen benim hdd gibi bir sıkıntım olmadığı için direk bdvd ye yazdırıyorum genelde indirdiğim filmlerde tr de oynamış olanlar vizyona girmeyen filmi pek indirmediğim sorun olmuyor bende .tabi bunu 10 gb lik bir boyuta düşürmek birçok şeyden de odün verecektir ilk olarak sesten ödün verecektir.

tabi bu tamamen internetteki ripleme grupları ile alakalı bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiro Nakamura

Selam arkadaşlar sanırım bir çoğumuzun sorunu bu internetten download edilen blu-ray filmlere altyazi
    ekleme sorunu.Blu-ray ***.m2ts uzantılı filmde hangi klasöre kopyalayarak yada nasıl altyazı ekleyebiliriz.
    Oynatıcım Tomacro LimHD310 tesekkurler....

Şöyle bir yöntemle ben alyazıyı ekledim. film blade.

önce boş bir klasör oluşturun. sonra blu-ray klasörünün içnie sırasıyla BLADE-BDMW-STREAM girin. ordaki en büyük dosyayı (m2ts) kesin. boş klasöre atın. filmin dosyanın Frame rate kaç fps bakın. divixplanet ten uyumlu olanı bulun.

dosya ve altyazıyı aynı klasöre aynı adla koyun mkv mantığıyla yani. bu şekilde ben wdtv live hub hd playerımda sorunsuz oynattım.

• quote:

quote:

Selam arkadaşlar sanırım bir çoğumuzun sorunu bu internetten download edilen blu-ray filmlere altyazi
    ekleme sorunu.Blu-ray ***.m2ts uzantılı filmde hangi klasöre kopyalayarak yada nasıl altyazı ekleyebiliriz.

önce boş bir klasör oluşturun. sonra blu-ray klasörünün içnie sırasıyla BLADE-BDMW-STREAM girin. ordaki en büyük dosyayı (m2ts) kesin. boş klasöre atın. filmin dosyanın Frame rate kaç fps bakın. divixplanet ten uyumlu olanı bulun.

dosya ve altyazıyı aynı klasöre aynı adla koyun mkv mantığıyla yani. bu şekilde ben wdtv live hub hd playerımda sorunsuz oynattım.

Hocam klasörleri şu şekilde mi oluşturacağız?

"Film Adı" --> BDMW --> STREAM

Daha sonra m2ts ve altyazıyı stream altına mı atacağız?

Altyazının, konunun başında değinildiği gibi ANSI kodlamasıyla kodlanmış olmasına dikkat edecek miyiz?

Yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

Hocam klasörleri şu şekilde mi oluşturacağız?

"Film Adı" --> BDMW --> STREAM

Daha sonra m2ts ve altyazıyı stream altına mı atacağız?

Altyazının, konunun başında değinildiği gibi ANSI kodlamasıyla kodlanmış olmasına dikkat edecek miyiz?

Yardımlarınız için teşekkürler

Kardeşim cevap biraz geç oldu ama.

Şimdi ben hd playerımda blu-ray menüsü ile çalıştırmıyorum filmi. hdd içinde olan ham bluray dosyalarından yani BDMW. bunun içinden filmin ana dosyasını kesip alıyorum. sonra onu yine hdd için yeni bir dosya açıp oraya atıyorum. uygun altyazısınıda ekliyip seyrediyorum.

sesler m2ts film ana dosyasının içinde olduğundan dolayı aynı mkv dosyası gibi film ismiyle altyazı ismini aynı yaptığımda hd playerım bunu aynı mkv gibi okuyor.

• konuyu hortlatıyorum. şimdi bende blu ray bir film var bahsedilen gibi m2ts dosyaları var 119 adet. film 50gb. şimdi bu 10ar dakkalık parçalar halinde. buna bilgisayardan izlemek için altyazı nasıl atacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 13 Haziran 2016; 0:46:15 >
  • yok mu bu işlerden anlayan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.