Şimdi Ara

Blu-Ray yazıcısı acill yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HDD artık yeterli yerim kalmadı yeni hdd almak istemiyorum blu-ray arşivi yapmak istiyorum
    Blu-ray yazıcısından fazla anlamıyorum almak istediğim 2 ürün arasında kararsız kaldım
    hangi ürünü alırsam daha çok faydasını görürüm...
    SAYGILARIMLA

1-Asus 12X BW-12D1S-U USB3.0
    2-Asus 16X BW-16D1HT Sata

• amt.shn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, USB olan harici olarak bağlanıyor. Sata olan ise kasaya içerisine takılıyor.

Yanımda gezdiririm derseniz USB mantıklıdır. Diğer türlü Sata yani dahili olan mantıklıdır, hem de o daha ucuz. Ben olsam 3TB harici HDD alırdım. 200 küsür o'na vereceksiniz + boş medyası da var bunun. 25 li 25GB medya 55 Lira. 230 + 55 eder 285 Lira.

3TB USB - 311 Lira
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=123743
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için teşekkür ederim elimde 3 adet 3TB HDD var HDD sorunlu olması yüzünden Nişan resimlerim,Düğün resimlerim,
    Hepsi güme gitti firmanın söylediği tekşey özür dileriz oldu artık kendimi sağlama almam lazım blu-Ray şart oldu
    masa üstü kullandığım için yanımda gezdirmeme gerek yok önemli olan ürün kalitesi biri 500TL diğeri 250TL arasındaki ince fark nedir?
    Harici USB 3 olması işte, başka birşey değil.

Hem 500 Lira değil 380 Lira en ucuz yerde. O halde dahili olanı alın, ama medyaları nem/rutubet olmayan ortamda güzel şekilde muhafaza edin. Uzun vadede onlar da kullanılmaz hale gelmesin.
    Yazma hızı olarak USB 3'ün x12 Sata olan X16 yazma hızı var bunun bir etkisi olurmu?
    Yazma ne kadar düşük tutulursa, veri o kadar sağlıklı şekilde yazılır. Zaten yanınızda gezdirmeyeceğinizden Sata olanı alın.

Ben CD/DVD leri 8x yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Nisan 2014; 16:51:37 >
    Yorum için teşekkür ederim evet yanımda gezdirmeyeceğim fazla para ödemeye gerek yok
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.