Şimdi Ara

BLU TV 25 liraya satılan 1 aylık kod 10 lira. 12 Aylık 110 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

BLU TV 25 liraya satılan 1 aylık kod 10 lira. 12 Aylık 110 lira

stok az olduğu için fiyat son.

bir hesapta birden fazla kod kullanarak hesabın süresini uzatabilirsiniz.Örneğin 3 kod kullanırsanız 3 ay bedava kullanırsınız

Blu tv'nin %35'ini Discovery satın almış.Discovery içerikleri yakında Blu tv'ye gelebilir ve üyelik zamlanabilir o yüzden kodları şimdiden almanız faydanızadır.

S Sport ve S Sport 2 kanalları da Blu tv'ye eklendi. Bu kanallar çok sayıda müsabakanın yayın hakkını elinde bulunduruyor. Bu kanallarda Premier Lig, Bundesliga, NBA, F1, MotoGP, NFL, Portekiz Ligi, MLS, WWE Smackdown müsabakalarını canlı izleyebilirsiniz

Hangi bankayla ödemek istediğinizi ve kaç kod istediğinizi ilk mesajda yazın. Farklı sorular için rahatsız etmeyin. Soru sorup da kod almayanı engelleyeceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 18 Şubat 2021; 19:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "ahmetbayram5" adlı kullanıcı dürüst değildir. Kendisinden sakına bir şey almayın.

• fatihkoseo F kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsünü aldım. Sana 12 kod verecektim 8'ini verdim. 4 taneyi de 1 gün sonra vereceğim dedim sokağa çıkma yasağı yüzünden kod temin edemediğimi söyledim,vermezsem 30 liranı iade edeceğim dedim. Bugün kodları temin ettim,foruma girdim sana yollamak için ama bu mesajını gördüm. İnsanları sahtekarlıkla suçlamayı mahkemede göreceksin.

Referanslarıma bakanlar dürüstlüğümü görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 22 Şubat 2021; 18:34:5 >
  • Ekran görüntülerini ben de aldım. Dürüst değilsin.....

Bir de komiksin. Savcılığı git hatta nereye gidersen git...

Parayı peşin aldın. Bana altı kod gönderdin. Hiç bir açıklama yapmadan 6 kod yarın dedin. Ertesi gün 2 kod verdin. 4 kodu da yine sonra dedin..

Yine yazıyorum dürüst değilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkoseo -- 22 Şubat 2021; 17:42:14 >
  • BLU TV 25 liraya satılan 1 aylık kod 10 lira. 12 Aylık 110 lira

Haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiğin için de suç duyurusunda bulunacağım. Aramızdaki yazışmayı benden izinsiz paylaştın

• Bilmem dikkat ettin mi, yazdığın açıklamalara ?

Gerçekten komiksin :)

Paramı iade et...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Parayı değil "1 gün sonra alacaksın" dediğim 4 kodu vereceğim sonra da savcılığa vereceğim. İnsanları sahtekarlıkla suçlamayı göreceksin.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Önce dürüst ol dürüst...

• @ahmetbayram5 bana da türknet referans no konusunda ödemesi gereken bir ücreti ödemedi
  • Dürüstlük abidesi "ahmetbayram5" adlı kullanıcı bugün 1 kod yollamış. 3 kod da sonra demiş :)

Yaşadığı şehirde hala sokağa çıkma yasağı var galiba... Bu bahane de tutmadı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.