Şimdi Ara

Blu Tv Uyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar blu tv uyeligim vardı ne zamandır kullanmıyorum bu yuzden kullanıcı adı ve sıfremı unuttum fakat her ay kartımdan 8 lira kesılıyor hesabı ıptal ettıremedıgım ıcın kredi kartımı ıptal edıp yenı bır kart cıkarsam ucret kesımı devam edermı sahsımdan ?

• Onu iptal et yeni sıfır kart talep et. Yani kart yenileme değilde yeni sıfırdan kart iste. Böylelikle kurtulursun. Ama iptal edilemiyor mu bu blutv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    İptal ediliyor hocamda dedigim gibi uzun sure kullanmadım kullanıcı adımı unuttum arayıp ıptal ıstedıgımde yapacak bıseylerı olmadıklarını soylediler bende bankayı aradım banka yenı bır kart cıkaralım dedi.Ama korkuyorum biraz yenı kart cıktıgında kesim devam eder mi uyeligim ne olur diye
  • icnerkl kullanıcısına yanıt
    Sen dediğimi yap o zaman. Sıfırdan farklı bir kart iste. Mevcut kartını tamamen iptal et

Tamamdır hocam sagolasın icimi rahatlattın umarım 3 4 ay sonra karsımıza cıkmazlar borcunuz birikmistir falan diye.
    İnşallah öyle bir problem olmaz. Üyelikle ilgili size hiç mail filan gelmiyor mu? Yani kullanıcı adı şifresi unuttuysanız bi şekilde öğrenebilmelisiniz..

Malesef hocam orada kullanılan emaili hatırlamadıgım ıcın ıptal edemıyoruz tek cozum kredi kartının iptali olucak gibi
    Farklı farklı mail adresi kullanmanın dezavantajı işte. Neyse inşallah sorununuz hallolur iyi akşamlar

İnsallah hocam tesekkurler tekrardan ıyı aksamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.