Bildirim
Blu Tv Uyelik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onu iptal et yeni sıfır kart talep et. Yani kart yenileme değilde yeni sıfırdan kart iste. Böylelikle kurtulursun. Ama iptal edilemiyor mu bu blutv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal ediliyor hocamda dedigim gibi uzun sure kullanmadım kullanıcı adımı unuttum arayıp ıptal ıstedıgımde yapacak bıseylerı olmadıklarını soylediler bende bankayı aradım banka yenı bır kart cıkaralım dedi.Ama korkuyorum biraz yenı kart cıktıgında kesim devam eder mi uyeligim ne olur diye -
Sen dediğimi yap o zaman. Sıfırdan farklı bir kart iste. Mevcut kartını tamamen iptal et
Tamamdır hocam sagolasın icimi rahatlattın umarım 3 4 ay sonra karsımıza cıkmazlar borcunuz birikmistir falan diye. -
İnşallah öyle bir problem olmaz. Üyelikle ilgili size hiç mail filan gelmiyor mu? Yani kullanıcı adı şifresi unuttuysanız bi şekilde öğrenebilmelisiniz..
Malesef hocam orada kullanılan emaili hatırlamadıgım ıcın ıptal edemıyoruz tek cozum kredi kartının iptali olucak gibi -
Farklı farklı mail adresi kullanmanın dezavantajı işte. Neyse inşallah sorununuz hallolur iyi akşamlar
İnsallah hocam tesekkurler tekrardan ıyı aksamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X