Şimdi Ara

Blue Build Ezreal amacı ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir şekilde anlamadım.Herkes çok övüyor.PBE'de denedim.Sadece q çabuk doluyor fakat hiç bir şekilde damage vermiyor sanki takım adc olmadan oynadı gibi oldu boşa yer kapladım.edir bu blue build ezrealın taktiği ?

• İyi oynayan bi ezreal oyuncusu tf başlamadan , tf'yi kazandırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psykheee -- 13 Eylül 2013; 18:59:31 >
  • Ben de merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trinity ile Ezreal blue Ezreal'ı 2'ye katlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Hiç bir şekilde anlamadım.Herkes çok övüyor.PBE'de denedim.Sadece q çabuk doluyor fakat hiç bir şekilde damage vermiyor sanki takım adc olmadan oynadı gibi oldu boşa yer kapladım.edir bu blue build ezrealın taktiği ?

Aynı sıkıntı bende de var karşıdaki adc damage yağdırırken sanki ben useless kalıyor gibi hissediyorum. Acaba amacı nedir bunun?
  • Blue Build Ez ile Penta hikayem;

Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q

Edit: Normal Ezreal kat kat daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 13 Eylül 2013; 19:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Blue Build Ez ile Penta hikayem;

Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q-Q

Edit: Normal Ezreal kat kat daha iyi.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok keyifli. Ama şu son Trinity buff'ından sonra bilemiyorum.
  • 1saniyede bir alan slow daha ne istiyorsun yakalayamıyorlar seni ve çok kolay kaçıyorsun. kısaca poke işte.
  • Blue Ez oyunu taşıyamıyor bence.Normal ez daha iyi ama zevk için oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psykheee

İyi oynayan bi ezreal oyuncusu tf başlamadan , tf'yi kazandırabilir.

forum silinebilir
  • Poke
  • Trinity buffıyla birlikte blue ez'de çöp olmuştur.
  • Karşı adc sana kritikle 3 vururken senin onu hayatta alamaman için yapılmış bir build.
  • takımın poke championları tarafından oluşturulmuşsa bu build gayet viable , ama eğer böyle değilse ad better
  • Tr de bilinçsiz oyun oynanıyor ve bilinçsiz tf atılıyor. Her maç böyle olmayabilir ama çoğu böyle özellikle içinde bulunduğum düşük ligde. Önce karşıdaki ve takımındaki heroların farkında olup ona göre oynanmalı.

Yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş iyi biz ez oyuncusu mavi build ile tf başlamadan tf kazandırabilir diye, gerçekten de öyle. Ez harraslamadan tf girerlerse o tf kaybedilir. Aynı şekilde ap giden nidalede karşıyı harraslamadan full canlarla tf girilirse nidanın olduğu takım kaybeder, bunları bilip ona göre tf girilmeli.
  • q spam e dayali oynaniş sağlar ama etkili oldugunu duşunmuyorum
  • late de düşmüyorum ben blue yla. oynayabildigim tek adc ezreal bence sorun sende ap ez 1 blue ez 2 dir benim gözümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kite-Kite-Kite

Poke-Poke-Poke
  • Trinty buff aldıgı icin artık s2 ezreal kullanılıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.