Bildirim
Blue-Eyes Shining Dragon Mısır Tanrı Kartlarından Güçlü Mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HAYIR -
ama ben bir sitede bir sitede Blue-Eyes Shining Dragon`nun parlak nova vuruşuyla mısır tanrılarını öldürdü söyleniyorquote:
Orijinalden alıntı: Uchiha İtachi
HAYIR -
NİYE KİMSE SORUMA BAŞKA BİR CEVAP VERMİYORquote:
Orijinalden alıntı: king yu-gi-oh
ama ben bir sitede bir sitede Blue-Eyes Shining Dragon`nun parlak nova vuruşuyla mısır tanrılarını öldürdü söyleniyor
Alıntıları Göster
-
Onu çağırması zor mavi gözlülerin birleştireceksin onu feda edeceksinde ohoooquote:
NİYE KİMSE SORUMA BAŞKA BİR CEVAP VERMİYOR
Alıntıları Göster
-
PEKİ Blue-Eyes Shining Dragon`nun özelliği gerçek miquote:
Orijinalden alıntı: Uchiha İtachi
Onu çağırması zor mavi gözlülerin birleştireceksin onu feda edeceksinde ohooo
Alıntıları Göster
-
eğer anobisin piramidi de olursa güçlenir ve mısır tanrılarını yenerquote:
PEKİ Blue-Eyes Shining Dragon`nun özelliği gerçek mi
Alıntıları Göster -
Yani Blue-Eyes Shining Dragon`nun özelliği gerçekquote:
Orijinalden alıntı: ListenOfDeath
eğer anobisin piramidi de olursa güçlenir ve mısır tanrılarını yener
Alıntıları Göster -
GÜÇ OLARAK MISIR TANRILARINDAN GÜÇSÜZ AMA PARLAR NOVA KULLANIRSA MISIR TANRILARI YOK OLURquote:
Yani Blue-Eyes Shining Dragon`nun özelliği gerçek
Alıntıları Göster -
Peki -yu-gi-oh- söz etine göre Blue-Eyes Shining Dragon parlak novayı her zaman kullanamıyormuquote:
GÜÇ OLARAK MISIR TANRILARINDAN GÜÇSÜZ AMA PARLAR NOVA KULLANIRSA MISIR TANRILARI YOK OLUR
Alıntıları Göster
-
evet ama kendide yok oluyo parlak novaylaquote:
Peki -yu-gi-oh- söz etine göre Blue-Eyes Shining Dragon parlak novayı her zaman kullanamıyormu
Alıntıları Göster -
ÇOK TŞKquote:
evet ama kendide yok oluyo parlak novayla
Alıntıları Göster -
bşy dillquote:
ÇOK TŞK
Alıntıları Göster -
teşekürler -yu-gi-oh- kardeşquote:
bşy dill
Alıntıları Göster -
3 tanrı kartı blue shining dragonu deşerquote:
Orijinalden alıntı: jaden_yuki
teşekürler -yu-gi-oh- kardeş
Alıntıları Göster -
Arkadaş bir yerde okumuştum Kaiba ile Yugi bir duello yapıyor. Sadece bir kısmını okumuştum. Kaiba'nın Mavi Gözlü Parlak Ejderi yok edilmiş. (Nasıl bilmiyorum o kısmını okuyamadım.) Yugi Mısır tanrılarını feda ederek Işığın Yaratıcısı Horakti'yi çağırıyor. Sonra Kaiba Piramidin Işığı'nı çağırıyor. Buna karşılık Yugi Monster Reborn'u oynutor ve Mavi Gözlü Parlak Ejderi çağırıyor ve Piramidin Işığı'nı yok ederek duelloyu kazanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ceza369852
3 tanrı kartı blue shining dragonu deşer
Alıntıları Göster
-
shining dragon bi piramit kartımı ne olunca mısır tanrılarından güçlü oluyo tek başına mısır tanrıları daha güçlüquote:
Orijinalden alıntı: D.A.B.9
Arkadaş bir yerde okumuştum Kaiba ile Yugi bir duello yapıyor. Sadece bir kısmını okumuştum. Kaiba'nın Mavi Gözlü Parlak Ejderi yok edilmiş. (Nasıl bilmiyorum o kısmını okuyamadım.) Yugi Mısır tanrılarını feda ederek Işığın Yaratıcısı Horakti'yi çağırıyor. Sonra Kaiba Piramidin Işığı'nı çağırıyor. Buna karşılık Yugi Monster Reborn'u oynutor ve Mavi Gözlü Parlak Ejderi çağırıyor ve Piramidin Işığı'nı yok ederek duelloyu kazanıyor.
Alıntıları Göster
-
evet üstte ben onu yazdım ama parlak nova yı kullanırsa mısır tanrıları yok olurquote:
Orijinalden alıntı: RaisliN
shining dragon bi piramit kartımı ne olunca mısır tanrılarından güçlü oluyo tek başına mısır tanrıları daha güçlü
Alıntıları Göster
-
ya arkadaşlar delirdinizm,i siz hiç mavi göz mısır tanrısından güçlü olurmuquote:
evet üstte ben onu yazdım ama parlak nova yı kullanırsa mısır tanrıları yok olur
Alıntıları Göster
mavi göz iyi bir kart değilki mesale
mavigöz:atak:3000
def:2600
ama kapı muhafızının bile
atk:3750
def:300
-
quote:
GÜÇ OLARAK MISIR TANRILARINDAN GÜÇSÜZ AMA PARLAR NOVA KULLANIRSA MISIR TANRILARI YOK OLUR
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-
aynen güç olarak güçsüz ama parlak nova vurursa mahveder
Benzer içerikler
- haxball forma
- kelimelik oyunu hile
- ticarium taktikleri
- haxball hile
- unblocked games 66
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X