Şimdi Ara

Blue & me Hakkında !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
50.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony ericcson w810 i ile kullanabilirmiyim? deneyimli arkadaslar nasıl yapacagımı anlatabilir mi?
  • s.a arkadaşlar

1 ay önce fiat doblo mylife aldım. blue me de hiçbir problem yoktu yani istediğim gibi usb ile müzik dinleyebiliyordum. fakat artık dinleyemiyorum. flash diskimi bütün formatlarda denedim yine olmadı. aynı usb girişinden telefonumu şarj edebiliyorum fakat müzik dinleyemiyorum. yol gösterebilir misiniz?
  • Arkadaşlar 2010 linea emotion aldım. arka camda falanda blue me yazıyor kitapçığıda okudum ama windows tuşuna basıorum hiç bi kıpırtı yok...usb ye flash takıorum 4gb toshiba FAT formatında attım müzikleri bikaçtane dene amaçlı amam hiç ses seda yok arabadda anlamadım gitti...acaba bozukmu blue me ile usb girişi..??flasın ışığıda anmadı hiç..yardımcı olabilecek bilen arkadaşlar warsa çok sewinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1478

Arkadaşlar 2010 linea emotion aldım. arka camda falanda blue me yazıyor kitapçığıda okudum ama windows tuşuna basıorum hiç bi kıpırtı yok...usb ye flash takıorum 4gb toshiba FAT formatında attım müzikleri bikaçtane dene amaçlı amam hiç ses seda yok arabadda anlamadım gitti...acaba bozukmu blue me ile usb girişi..??flasın ışığıda anmadı hiç..yardımcı olabilecek bilen arkadaşlar warsa çok sewinirim..

Usb çalışması için Kontak açık olması lazım. Benimde bir sorunum var. Arkadaşlar bu usb'den dinleğim şarkılar tek tek atlamıyor ? bir şarkı 2 defa art arda çalıyor sonra diğer şarkıya geçiyor. bu neden kaynaklanıyor ?
  • arkadaşlar punto kullanan varmı , blue&me sadece lounge modelinde var diyorlar bu doğrumu . easy yada pop da yokmu bu donanım .
  • evo 1.4 dynamic'lerde bu özellik varmı ?
  • Arkadaşlar Doblo my life blue&me kiti arızalandı.Çıkma parça araştırıyorum da şansımı yükseltmek adına soruyorum Linea Punto Egea gibi kısaca diğer modellerin kitleri birbiriyle uyumlu mu acaba?
    Sadece doblo araştırınca sonuca varmak güç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.