Şimdi Ara

BLUE-MU SEASON3 TÜRK SERVERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serveri kapattım kımse yok zaten bırde ıple ılgılı sorun var taammamıyla halletmeden acmıyacağım. bir sürü server acıldı onlıne ınsan bulmak zor bu gidişle mu onlıne oyunun tadı kaçıyor.
  • yahu ben bi turlu giremedim
    yardim pls msn: rapin.oglu.kajmeran@hotmail.com 7/10 um yardim edin...
  • haydaa bi server buldum ddim güzel onuda kapation...
  • server acik bilader.. aman acik kalsin ben yarim saat sora gelcemoyuna season 3 indiriom baska bi munun
  • ARKADAŞLAR SERVERİMİZ ONLİNE DİR YENİ PATCH SİTEYE EKLENMİŞTİR. PATCLA BAĞLANABİLİRSİNZ. SERVER KAPANMALARI ELEKTİRİK KESİNTİLERİ VE NETTE KOPMALAR SONUCU YASANMAKTADIR BUNUN HARICI İNŞALLAH SORUN YASAMAYIZ BEKLERIM. BU ARADA TÜM İSLAM ALEMİNİN VE SAYGI DEĞER DH SAKINLERININ KANDİLLERİNİ KUTLUYORUM SAYGILARIMLA.
  • bilader data klasoru yo patchin icinde calismıo dc werio oyun. yardim et!! bide bu oyunu kapatma ben bole oyun istiom bunu oynarim ben baya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 19 Mart 2008; 20:30:17 >
  • Servera baglanmak icin patch de illa data klasoru olmasi gerekmez...!main.ini ve duzenlenmiş launcer olmasi yeterli...!Datada sadece yazılar goruntuler deiştirmek icin editlenir...
  • ee ozaman neden giremiom oyuna hem season3 oln oyunun full clientni indirdim.dc verio nedeniini soleyin
  • main.ini 'ndeki ip kontrol et...Ya da sendeki clientin datasında bi problem veya eksik olabilir...
  • yaa oyun acilmio diil dc verioo buda patchda yada IP adresinde yanlislik var demektir...offffffffffff
  • client indirip geliyorum :DD

WintersuN
  • yokmu yardim edecek olan:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: malyec

yaa oyun acilmio diil dc verioo buda patchda yada IP adresinde yanlislik var demektir...offffffffffff

patch i tekrar yukle ve kontrol et
  • Hayrlı olsun Dostum
    :::::::::: ::::::::::
    :::::::::::::::: ::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::TnTMaster::::::::::::::::::::
  • alla alla bu hala dc veriyor bana.ben acaba yanlıs mı yapıom.full clienti kuruom sora blue mu dakileri full clienti kurdugum klasorun icine atıom.hatta degistirlisinmi fln dio evet diom bende.ama bir türlü girmio.
  • bnm bi sorum olacak bu blue muya giren birisi bana full clientini linkini verebilirmi..??? giren biri ddgimde oyunda oynayan lwl yapmıs adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 19 Mart 2008; 21:57:14 >
  • kardes smyr.zapto.org dan client indir oradakini kullaniyorum bende
  • indirebilsem iyi olcakta bi türlü indiremiom..

peki bana soyleyecek olan varmi blue mu oynanatabilen bi full client...??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 19 Mart 2008; 22:56:25 >

• değerli kardeşim mu turkanın cılentını ındır. benımde sıteye koyduğum patchı ındır ıcıne at. dahada olmassa 78.166.54.73 bu ıpı ındirdiğin clentin içindeki main yapılandırmaya yaz bizim servere bağlanırsın saygılarımla.
  • oke bilader denicem bi.oyundaki nickim=SaGo olacak..ins yaparim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.