Şimdi Ara

blue orb 2 performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar blue orb 2 nin performansı nasıl kullananlar boşta ve yüklü haldeki ısı değerlerini atarsa sevinirim iyi bir soğutucuya benziyo fiyatta uygun eğer değerler ii ise düşünebilirim

• Benim elimden geçti.Çok büyük; anakartlara uyumsuz kasalara bile uyumsuz yaprakları çok kalın araları çok açık bir de boya var metalik boya sahin gibi.Kendini soğutamıyordu diyim kısaca.
  • ben daha dün aldım.amd s939 3000+ kullanıyorum.öncelikle sunu söyliyim aslında takması cok kolay ama ben cok uğraştım.su an işlemcim 1.57 voltta calısıyor ve %25 overclocklu.gelelim sıcaklıklara.speed fandan baktığım kadarıyla(gerçi biostada hemen hemen aynı).

boştayken
    temp1:35
    temp2:37

daha yüklenip bakmadım sıcaklığına.bide kasayı yan yatırıp diğer fanları kapatıp sesine bakıcam.eğer seside azsa güzel bi soğutucu.armagedon eğer istanbuldaysan vatanda son 1 tane kaldı vitrinde.
  • ben iki haftadır kuulanıyorum.onceki stock sogutucusuna gore bosta ve yukte ortalama 10 derece daha düşük gosteriyor benim işlemci sıcaklığını.yaprakların arası açık olması daha iyi çünkü çünkü fanın ittigi hava belleklere ve chipsete de ulaşıyor.araları sık olan yapraklar nasıl ferahlasın?anakartlara uyumsuzsa, benim anakarta nasıl uydu anlamış diilim.renkli yapraklı olmasını seviyorum bi mahsurunu görmedim renkli olmasında..
  • benim blue orb ile oc li boşta:35 derece yükte ise 47 yı asmıyor hemde fan devir hizi 700 ile 900 arasında gezıyor.
  • Bende memnunum ama işlemcim prescot olunca çok ısınıyo yani değerleri yazsam pek doğdu olmaz.ama şunu söyleyeyim kesinlikle sessiz.ve ışıkları çok güzel duruyo.şimdi kendi bilgisayarımda değilim yoksa resimde koyadım.
  • ya fanının hızını fan kontrolcüsü olmadan nasıl düşürebiliriz.epox 9npa anakart var.yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß_ßoY

ya fanının hızını fan kontrolcüsü olmadan nasıl düşürebiliriz.epox 9npa anakart var.yardım lütfen

speedfan adlı programla istediğin şekilde ayarlayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.