Şimdi Ara

Bluestack ve hesap güvenliği hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bluestack programanını kullanarak;Clash of clans oyununu bilgisayarımdan oynuyorum.Bugun oyuna girince LucasE isminde tanımadığım bir köyü,hesabımın üzerine yazıp yazmak istemediğimi sordu.Gün içinde de 1-2 kez daha bu uyarıyla karşılaştım.
    Biraz araştırma yaptıktan sonra,özellikle Supercell'in sitesinde okuduğuma göre,emulatör veya herhangi bir yazılımla kullanımdan doğan sorunlara yardımcı olmayacaklarını;Bu gibi programlarla kişisel hesap bilgilerimizin tehlikeye gireceğini,üçüncü kişilerin eline geçebiliceğini okudum.
    Böyle bir şey söz konusu olunca da,biraz geniş düşününce kredi kartı bilgilerime kadar tehlikeli bir durum olacağı açıkça gözüküyor.Fakat bluestack programında sıradan programlardan oluğunu düşünmüyorum.fakat ortada bir problem olduğu çok açık.

Hem siz arkadaşlarımı bilgilendirmek hem de bu konuda sizin ne düşündüğünüz merak ettiğim için konuyu açtım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• sNaP_21 kullanıcısına yanıt
    Aynı ''LucasE'' köyü banada geliyor 6. seviye köy binası var hatta, bir kere girip bakayım nasıl köy diye girdim tekrar kendi köyüme geçmem 1 saatimi aldı sürekli birisi beni oyundan atıyordu.(Başka birisi köye girdiğinde sistem beni oyundan atar.)
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Bluestack programına da aynı google+ hesabıyla bağlandığımı düşünürsek ki bu google+ hesabına kredi kartım bağlı. bundan dolayı bu olay açıkçası beni çok tedirgin ediyor.
  • bir tedirginliğiniz olmasın.lucas'a sizin köye bağlanılmasını sormuyordur.aynı soruyu bana da soruyor ve uzun zamandır 6 seviye diyor köy binası için belli ki geliştirilen, aktif bir köy değil.
  • bana gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu programı bende kullandım bır ıkı hafta sonra bırgun baktım ki google play ayarlarda cihazlarım kısmında hıc kullanmadıgım bana aıt olmayan telefonlar gözüküyor hatlarıda AT&T kıllandım ve sıldım bır daha kullanmıyorum ayrıca bu google play (web sayfası) ne garıp kullanmadıgım aldıgım sattıgım cıhazları sılemıyorum
  • Farklı cihazlar göstermesi normaldir,çünkü programın özelliği zaten bilgisayardan mobil uygulamalar kullandırmak..Bunu yapabılmek ıcınde bılgısayarı mobil cihaz gibi gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Farklı cihazlar göstermesi normaldir,çünkü programın özelliği zaten bilgisayardan mobil uygulamalar kullandırmak..Bunu yapabılmek ıcınde bılgısayarı mobil cihaz gibi gösteriyor.

benim hesbımı giriyorum giriyorum zaten hesabıma baglı cıhazı zaten gösterıyor nıye baska cıhaz nıye gostersın sildim zaten programı
  • Tam olarak ne demek istediğimi anlamamışsın,tekrar oku istersen..
  • Benim düşüncem kredi kartının bağlı olduğu hesabı bluestackta kullanmaman,

oyundaki hesabını başka bir gmail hesabına bağlayıp,ordan kullanmaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Merhaba arkadaşlar,

Bluestack programanını kullanarak;Clash of clans oyununu bilgisayarımdan oynuyorum.Bugun oyuna girince LucasE isminde tanımadığım bir köyü,hesabımın üzerine yazıp yazmak istemediğimi sordu.Gün içinde de 1-2 kez daha bu uyarıyla karşılaştım.
    Biraz araştırma yaptıktan sonra,özellikle Supercell'in sitesinde okuduğuma göre,emulatör veya herhangi bir yazılımla kullanımdan doğan sorunlara yardımcı olmayacaklarını;Bu gibi programlarla kişisel hesap bilgilerimizin tehlikeye gireceğini,üçüncü kişilerin eline geçebiliceğini okudum.
    Böyle bir şey söz konusu olunca da,biraz geniş düşününce kredi kartı bilgilerime kadar tehlikeli bir durum olacağı açıkça gözüküyor.Fakat bluestack programında sıradan programlardan oluğunu düşünmüyorum.fakat ortada bir problem olduğu çok açık.

Hem siz arkadaşlarımı bilgilendirmek hem de bu konuda sizin ne düşündüğünüz merak ettiğim için konuyu açtım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

hocam bence bluestacksı hepten sil

• tamamen de silmek istemiyorum,çünkü clash of clans'ı severek oynuyorum ve telefondan çokta rahat olmuyor açıkçası..Belki sellimist in dediği gibi daha önemsiz bir hesaba taşıyabilirim oyunu,tabii mümkünse;nasıl yapılacağını bilmiyorum şuan için.
  • Bende aynı sorunla karşı karşıyayım hatta bu konuyu ararken beni donanımhaberin fake adresine dahi yönlendirdi açıkçası baya kıllandım google hesaplarımıza kredi kartları bağlı.Google'dan arattığımda beni yönlendirdiği fake donanım haber sitesi kesinlikle bu adresten giriş yapmayın!!!

http://static-135-131-92-77.sadecehosting.net/m_87584322/tm.htm (DIKKAT FAKE SITE)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasrh

bir tedirginliğiniz olmasın.lucas'a sizin köye bağlanılmasını sormuyordur.aynı soruyu bana da soruyor ve uzun zamandır 6 seviye diyor köy binası için belli ki geliştirilen, aktif bir köy değil.

Umarım öyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.