Şimdi Ara

Bluestacks %100 Çalışır Sürüm (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
8
Favori
208.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler programı kurdum evde kablosuz ağdan sorunsuz giriyorum ama iş yerinde yine kablosuz ağdan ek oturum açarak programı çalıştıramıyorum. zannedersem sorun ek oturum gerektiren bir internet bağlantısı kullanmam. bu sorunu nasıl aşabilirim???
  • 2 gb ram istiyor
  • Ramden sorun çıkmadı program sorunsuz çalışıyor da istediğimiz uygulamayı nasıl bulacağız ?

Sağ üstteki arama butonuna istediğim uygulamayı yazıp "find" dediğimde bir tepki vermiyo program.
  • link güncel herkes indirebilir konu hort
  • Sorunun çözümü "kayıt defterinde" yatıyor arkadaşlar. İnternetteki tüm çözümleri deneyip ( benim gibi ) hala çözemeyen arkadaşlar aşağıdaki yolu izleyin.... Denetim masasından programı (Bluestacks app player) silin. Program silindikten sonra kayıt defterine girin.(Başlat>regedit>Düzen>Bul yolunu izleyerek arama kutucuğuna Bluestacks yazın, karşısnıza çıkan her satırı silin sonra F3 le aramaya devam edin. Hiç kalmayınca bilgisayarı yeniden başlatın. Resmi sitesinden indirdiğiniz setup ı kurun. Ben bu şekilde çözdüm.Selamlar
  • arkadaşlar programı indirdim yükledim açılış ekranında yükleniyorda kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

Ekran kartı driveri uyumsuzdur yeniden yükleyin

ekran kartı uyumsuzdur derken güncelleme mı yapmak lazım. Yoksa ekran kartı 128 mb 256 mb vs. Ekran kartları mb olarak yetersiz mı kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeye kadar sorunsuz çalışıyordu, son güncellemeden sonra 1 çalışıyor 1 çalışmıyor. Win 8,1
  • Arkadaşlar bir çok siteden indirdim ama aynı sorunları bende yaşadım ama sonunda başardım yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Diğer programlara kolayca girebiliyorum. Ama şunu söyleyim download ettiğiniz siteler ile alakalı bir durum değil bu programda ki yazılımsal bir hata.http://www.indirson.com/bluestacks-2/ bu siteden son sürümü upload etmişler indirdim gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor inşAllah bir sorun meydana gelmez. Umarım faydalı olabilmişimdir. iyi forumlarra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaz50

Arkadaşlar bir çok siteden indirdim ama aynı sorunları bende yaşadım ama sonunda başardım yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Diğer programlara kolayca girebiliyorum. Ama şunu söyleyim download ettiğiniz siteler ile alakalı bir durum değil bu programda ki yazılımsal bir hata.http://www.indirson.com/bluestacks-2/ bu siteden son sürümü upload etmişler indirdim gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor inşAllah bir sorun meydana gelmez. Umarım faydalı olabilmişimdir. iyi forumlarra.

saolun ilk mesaja ekliyorum

• Kardeşlerim yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana işime yarıcak uygulamalara bu sayfadan ulaşabiliyorum tavsiye ederim. Herkesi hayırlı forumlar.
  • Beyler yardım edin kaç gündür uğraşıyorum
     Bluestacks %100 Çalışır Sürüm
  • crashris kullanıcısına yanıt
    ben de olduda maouse ile oynanan oyunlarda oynamaya çalışıyom tıklıyom hiç bi işe yara m ı yo yardım lütfen
    bende Windows 7 ultimate 32 bit kullanıyom
  • occupant kullanıcısına yanıt
    Kardeş Ben Yaptım İstersen Video Linki Atayım [
  • 95selo09 9 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=7I9Joi5BL_8&feature=youtu.be Buyrun Beyler Taze Taze
    bende oyun verileri indiriliyor diyo hiç bişey olmuyo kalıyo ole yardım ???
  • Eminmisin! Her zaman böyle deniliyor ama hep hata veriyor! Herkez kafadan kafadan şeyler uydurup forumda paylaşmazsa çok mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skindesk

Eminmisin! Her zaman böyle deniliyor ama hep hata veriyor! Herkez kafadan kafadan şeyler uydurup forumda paylaşmazsa çok mutlu olurum

windows 10 da yazılımı kendi setup dosyası ile en güncel olarak yükleyince çalışıyor yani ben de hala çalışıyor diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.