Şimdi Ara

Bluestacks ile Clash of Clans Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 2 ay öncesine kadar rahatlıkla kullandığım bluestacks programı önceleri hesap geçişlerinde sorun yaratıyordu ve sonrada bir daha clash of clans oyununu açmadı.

Yaptıklarım: Rootlu, rootsuz son çıkan yeni sürümü dahil tüm sürümlerin indirip denedim olmadı. Bilgisayara format attım , win 8.1, win 10 yükledim olmadı. Kayıt defterinde ram ve çözünürlüğü değiştirdim yine olmadı.

Sistemim

İntel Core İ5 3. nesil işlemci
    8 gb Ram
    amd hd 7670 ve intel hd 4000 çift grafik işlemcisi
    50 gb hdd

Bluestack programını açıyorum, clash of clansı play storeden yüklüyorum (bazen yüklerkende donuyor), oyunu açıyorum yükleniyor ekranında kalıyor ve bluestacks tamamiyle donuyor.Yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clash of Clans, Bluestacks ile Açılmıyorsa Ne Yapmalısın?

Bluestacks emülatörünü kullanarak Clash of Clans oynamaya çalışıyorsanız ancak oyun açılmıyorsa, aşağıdaki sorun giderme adımlarını deneyebilirsin:

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Et: Bluestacks ve Clash of Clans'ın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol. Minimum gereksinimleri karşılamayan bir sistem, oyunun sorunsuz çalışmasına engel olabilir.
    • Grafik Sürücülerini Güncelle: Güncel grafik sürücülerine sahip olmak, Bluestacks'in ve oyunların sorunsuz çalışması için çok önemlidir. Grafik sürücülerini üreticinin web sitesinden indirerek güncelle.
    • Bluestacks'i Yeniden Yükle: Bluestacks'in bozuk olması, Clash of Clans'ın açılmamasına neden olabilir. Bluestacks'i bilgisayarından kaldır ve ardından resmi web sitesinden en son sürümü indirerek yeniden yükle.
    • Clash of Clans'ı Yeniden Yükle: Clash of Clans uygulamasının bozuk olması da açılma sorunlarına yol açabilir. Bluestacks'te Clash of Clans'ı kaldır ve ardından Google Play Store'dan yeniden yükle.
    • Sanallaştırmayı Etkinleştir: Bluestacks'in sanallaştırma özelliklerinin etkin olduğundan emin ol. Bu özellik, Bluestacks'in diğer uygulamalardan ayrı olarak çalışmasına olanak tanır. BIOS ayarlarından sanallaştırmayı etkinleştirebilirsin.
    • Antivirüs Yazılımını Devre Dışı Bırak: Bazı antivirüs yazılımları Bluestacks ve oyunları yanlışlıkla zararlı yazılım olarak algılayabilir. Bluestacks'i kullanırken antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Windows Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırak: Windows Güvenlik Duvarı, Bluestacks'in internet bağlantısını engelleyebilir. Bluestacks'i kullanırken Güvenlik Duvarını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.

Önemli Not: Bu çözümler Clash of Clans'ın Bluestacks ile açılmama sorununu gidermeyebilir. Sorun devam ederse, Bluestacks veya Clash of Clans geliştiricileriyle iletişime geçmeyi denemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

arkadaşlar yaklaşık 2 ay öncesine kadar rahatlıkla kullandığım bluestacks programı önceleri hesap geçişlerinde sorun yaratıyordu ve sonrada bir daha clash of clans oyununu açmadı.

Yaptıklarım: Rootlu, rootsuz son çıkan yeni sürümü dahil tüm sürümlerin indirip denedim olmadı. Bilgisayara format attım , win 8.1, win 10 yükledim olmadı. Kayıt defterinde ram ve çözünürlüğü değiştirdim yine olmadı.

Sistemim

İntel Core İ5 3. nesil işlemci
    8 gb Ram
    amd hd 7670 ve intel hd 4000 çift grafik işlemcisi
    50 gb hdd

Bluestack programını açıyorum, clash of clansı play storeden yüklüyorum (bazen yüklerkende donuyor), oyunu açıyorum yükleniyor ekranında kalıyor ve bluestacks tamamiyle donuyor.Yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

google pay store güncellemesini ve clash of clan güncellemesini kapat (otomatik güncellemesini) . sonra supercellinhttp://www.apkmirror.com/apk/supercell/clash-of-clans/clash-of-clans-8-116-2-release/clash-clans-8-116-2-android-apk-download/ bu eski sürüm clash of clansını kur düzelcektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.