Şimdi Ara

Bluetooh Mouse ( Adaptörsüz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook için Bluetooth mouse almak istiyorum. Bluetooth adaptörlü olan mouse'lar notebook bluetooth'nu görmüyormuş. Bunun için bluetooth adaptörü olsun istemiyorum. Zaten Wireless'li istemememin sebebide adaptör istemememdir. Bildiğim birkaç ürün var microsoft mouse 5000 ve logitech v270. Bunlardan veya başka model tavsiye edebileceğiniz mouse varsa , yorum yaparsanız sevinirim

• Kesinlikle Microsoft 5000 modelini öneririm. Hem lazer hemde fiyatı 60 YTL civarı. Logitech V270 gibi uçuk bir fiyatı da yok. Bu fiyata bu mouse kaçmaz diyorum.

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Aralık 2007; 10:08:37 >
  • Hızlı yorumun için teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyordum. Bazı microsoft mouseların scrollu çok ses yapıyor. Bunun scrollu nasıl , tekerleği çevirdiğinde dişleri hissediyormusun. geceleri bu çok rahatsız ediyor. Eğer oda güzelse alacağım.
  • Ürünün kutusu vakumlu olduğu için içini açıp test etme imkanım olmadı maalsef ama bu fareyi alan bir arkadaşım çok memnun kaldığını söyledi;)
  • Teknosada bir arkadaşım çalışıyor artık bir şekilde açtırıp bakarım scrolluna :) Kredi kartım elime ulaşmak üzere. Gelince hemen alacağım ozaman scrollundan da ben bahsederim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: erosmarcos

Teknosada bir arkadaşım çalışıyor artık bir şekilde açtırıp bakarım scrolluna :)

Arkadaşın olsa bile açacağını sanmıyorum sorna tekrar satışa koyamazlar çünkü ürünü:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.