acer aspire 5633 WLMI dizüstü aldım ama blutut nasıl çalışıyor bilmiyorum yardııımmmcı olursanız sevinirim. ek bi donanım mı gerekiyor teşekkürlerrr
sağ tarafta bluetooth simgesi var
bende yok ki görünmüyo
Ek bir donanıma gerek yok dizüstün bunu destekliyor. Bu arada Bluetooth la çalışan cihazlarını pc ne tanıtman yeterli. Bunu da başlatta tüm ağ bağlantılarını gösteri tıklatıp bluetooth üzerine sağ tıklayıp bluetooth aygıtlarını gösteri seçerek yapabilirsin.
tüm bağlantıları göster die bişey yok ayrıca kızılötesi de varmış. ama blutut bulamadım
Başlat- Bağlan da görünmesi lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: mandalina26
tüm bağlantıları göster die bişey yok ayrıca kızılötesi de varmış. ama blutut bulamadım
orda bluetoot die birşey yok ki sadece bağlandığım kablosuz ağlar görünüyor.
Aygıt yöneticisine bir gir bakalım. Orada görünüyor mu senin kayıp bluetooth'un
Başlat - Denetim masası - Performan ve bakım - sistem - Donanım - Aygıt yöneticisi - Burada Bluetooth ile ilgili bir yazı görüyormusun onu bir kontrel et önce.
oraya daha önce de bakmıştım şimdi de baktım yok
Cd sini bulup programını yüklemen gerekiyor.
sanırım kandırıldım nasıl olr yaaa? kızılötesi var diyo orda ama alırken blutut var yazıyordu.
çok teşekkür ederim.
Notebook ta var bluettooh, yanında verilen CD lerde sürücüsüde vardır mutlaka, bak
cd gelmedi hiç yanında
O zaman yapman gereken nerden aldıysan oradan cd lerini istemen. İleri de de format gerekirse lazım olacak. CD lerin olmaması ilginç bu arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme