Şimdi Ara

bluetooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer aspire 5633 WLMI dizüstü aldım ama blutut nasıl çalışıyor bilmiyorum yardııımmmcı olursanız sevinirim. ek bi donanım mı gerekiyor teşekkürlerrr

• sağ tarafta bluetooth simgesi var
     bluetooth
  • bende yok ki görünmüyo
  • Ek bir donanıma gerek yok dizüstün bunu destekliyor. Bu arada Bluetooth la çalışan cihazlarını pc ne tanıtman yeterli. Bunu da başlatta tüm ağ bağlantılarını gösteri tıklatıp bluetooth üzerine sağ tıklayıp bluetooth aygıtlarını gösteri seçerek yapabilirsin.
  • tüm bağlantıları göster die bişey yok ayrıca kızılötesi de varmış. ama blutut bulamadım
  • Başlat- Bağlan da görünmesi lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: mandalina26

tüm bağlantıları göster die bişey yok ayrıca kızılötesi de varmış. ama blutut bulamadım
  • orda bluetoot die birşey yok ki sadece bağlandığım kablosuz ağlar görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    4 ay önce açıldı
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aygıt yöneticisine bir gir bakalım. Orada görünüyor mu senin kayıp bluetooth'un

Başlat - Denetim masası - Performan ve bakım - sistem - Donanım - Aygıt yöneticisi - Burada Bluetooth ile ilgili bir yazı görüyormusun onu bir kontrel et önce.
  • oraya daha önce de bakmıştım şimdi de baktım yok
  • Cd sini bulup programını yüklemen gerekiyor.
  • sanırım kandırıldım nasıl olr yaaa? kızılötesi var diyo orda ama alırken blutut var yazıyordu.
  • çok teşekkür ederim.
  • Notebook ta var bluettooh,
    yanında verilen CD lerde sürücüsüde vardır mutlaka, bak
  • cd gelmedi hiç yanında
  • O zaman yapman gereken nerden aldıysan oradan cd lerini istemen. İleri de de format gerekirse lazım olacak. CD lerin olmaması ilginç bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.