Şimdi Ara

Bluetooth 5 resmi olarak kullanıma sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir defa laptop ve teledonu baglayip dosya aktarimi yapamadim hep hata hata hata
    Windowsdami sinkinti var anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyecek bir şey bulamadım Ekrem Apple ve Bluetooth'u bağdaştırdın ya helal...

• bu donanım haber editörleri böyle fanboyluk desem tarafmı desem markaya karşı sempatimi duyuyor desem bilmiyorum böyle olmaz ya bırakın artık teknoloji devlerinin ürettiği şeyleri övmeyi kıyaslamayı türkiyede ne yaparız diye biraz kafa yorun ne milli araba var ne milli telefon ne bilgisayar hiçbirşey yok az kafa yorum bunlara editörlük bigün biter

• Ekrem'in her iPhone haberinde demediğinizi bırakmazsınız ama o da yapacağından geri kalmaz sonra yine Ekrem'in her haberini okur eleştirirsiniz mümkün olan tüm yöneticilere de şikayet edersiniz ama Ekrem yine devam eder aynı dili kullanmaya ve bu döngü yıllardır devam eder ve de edecek sizde parmaklarınızı yormaya devam edin.Herkes zevk alıyor farkında olmadan durumdan sizde memnunsunuz Ekrem'de :)

• Ekrem diye birisi yok anlayın artık.
    Ekrem Apple reklamlarının önündeki küfürsavar.hedef şaşırtmaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

menzilin 4 kat, hızın ise 2 kat artacağı ifade edilmişti.

asıl nokta bu
  • Dünya üzerinde üretilen her türlü cihaz içinde bluetooth fonksiyonlarını en az kullanan marka olan Apple'ın haber içinde yer alması komik değil mi? 5 kullansa ne olur 15 kullansa ne olur...

• Apple'dan bahsettiği için editörü eleştirmişsiniz ancak editörün kaynak linkine hiç mi göz atmıyorsunuz? Kaynak sitesi Apple fun bir site ve ayrıca orijinal metinlerde iPhone 8'den bahsedilmiş.
  • çocukken inşaata apple'ın kaçmış olabilir mi ekrem sadece soruyorum

• Sakın sevgili editor sizler birbirinize girin sayfa hit alsın yorumlar gani gani olsun diye yapıyor olmasın :)

• Ekrem asagi Ekrem yukari. Kimse de dememis ki bluetooth'lu kulakliklar, akilli evler icin menzil sorunlari cozulecek, depolama alaninda hizlanma yasanacak. Adam resmen kahvesini icip su yorumlari okuya okuya sizlere guluyor.

• quote:

erci501
    Katılıyorum .

• quote:

erci501
    Katılıyorum

• quote:

erci501Perşembe, 19:46
    Apple ve Bluetooth
    Şu haberde bile apple boş geçilmemiş...
    Bence apple ülkemizden elde ettiği kardan belli bir pay vermeli sayın editörümüze
    Katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.