Bluetoothadaptör alacağım. Piyasadaki ürünleri biraz inceledim. class1, class 2, bluetooth 1.1 ve 1.2 gibi ayrımlar olduğunu gördüm. Fiyatlar da 15 YTL ile 50 YTL arasında değişiyor.
Bu cihazların kritik özellikleri nedir? Hangi özelliklere sahip bir cihazı veya markayı tavsiye edersiniz? Yoksa çok fark etmiyor mu, hangi ürün olduğu?
Selamlar...
eğer telefon için alacaksan telefonun mp3 çalması gerek resim gidiyor zaten benim telefonun wav çalıyor pcden wava dönüştürüyorum ama çalmıyor
mesela senin bluetooth ile bağlayacağın cihaz bluetooth 2.0 destekliyse bluetooth 2.0 uyumlu olan bir adaptör aldığın zaman gözle görülür bir artış olur veri aktarımı hızında ayrıca mesafe farkları var mesela bazı cihaz 250 m çeker bazısı 30 metre ama bence 30 m bile oldukça yeterli sonuçta karşı cihaz da aynı mesafeyi göremedikçe karşılılı olarak kullanamazsınız cihazla birlikte gelen yazılımlar kullanımı çok kolaylaştırıyor özellikle epox bu konuda çok başarılı yani kısacası sana hangi özellikler yeterse onu al, daha fazlasına gerek yok