Şimdi Ara

Bluetooth araç kiti (usb+aux giriş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımın orjinal ünitesini değiştirmeden bluetooth eklemek istiyorum. Piyasada aux üzerine bağlanan bluetooth ürünleri mevcut fakat şarkıyı atlatmak veya önceki parçaya almak gibi fonksiyonlar açısından pratik gelmediler bana. Amazon ve aliexpress de daha pratik ürünler olduğunu gördüm genel itibari ile 20$ civarına bulunuyor. Malum en az 1 ay sürüyor ulaşması memnun kalacağım birşey almak istiyorum. Kullanan varsa ses kalitesi bakımından marka/model bazında yorum rica ediyorum.

Örnek link:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bundan var. Şuan kullanıyorum. cihaz üzerinden şarkı değiştirme , durdurma , çalma ve telefonla görüşme fonksiyonları var.
    Aux ile bağlı teybe. Tek sıkıntı radio dinlerken telefon çalarsa teybi aux moduna alıp telefonla görüşmeyi gerçekleştimek gerekli.

Sana tavsiyem sd kart girişi olan bir cihaz alman yönünde. Bu cihazda usb ve sd desteği yok sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=Lal9ERZBQn0

https://tr.aliexpress.com/item/New-Arrival-Bluetooth-4-0-Wireless-Music-Receiver-3-5mm-Adapter-Handsfree-Car-AUX-Speaker-at10/32712684504.html?spm=2114.13010608.0.0.ilObk8&detailNewVersion=&categoryId=200000497

• III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Peki ses kalitesi nasıl? Bu ürüne özel olmasa bile bazı yorumlarda parazit(hiss sesi) ve seslerin donukluğundan bahsedilmiş. Ürünün fiyatı da gerçekten uygunmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

Peki ses kalitesi nasıl? Bu ürüne özel olmasa bile bazı yorumlarda parazit(hiss sesi) ve seslerin donukluğundan bahsedilmiş. Ürünün fiyatı da gerçekten uygunmuş

Sesi konuşurken biraz fazla açmak lazım. Bundan dolayı biraz rahatsızlık duyabilirsin. Ben uzun süredir kullanıyorum fena değil parasını hak ediyor. Eksiklerinden söz edeyim.

1. Radio dinlerken telefon çalarsa teybi aux moduna almak gerekiyor.
    2. Üzerinden en azından usb veya sd kart girişi mutlaka olmalı.
    İşin aslı konuşurken ki kısmı çok önemsemiyorum benim daha öncelikli kullanım amacım müzik dinlemek olacak. Kart okuyucu meselesini ise çok elzem görmüyorum ihtiyaç olursa usb girişim var, bellekten hallederim sanırım. Cevap için teşekkürler ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 19 Mart 2017; 23:18:17 >
  • quote:

İşin aslı konuşurken ki kısmı çok önemsemiyorum benim daha öncelikli kullanım amacım müzik dinlemek olacak. Kart okuyucu meselesini ise çok elzem görmüyorum ihtiyaç olursa usb girişim var, bellekten hallederim sanırım. Cevap için teşekkürler ayrıca

Usb girişi sizin teybinizin bir özelliğimi?
    Aşağıda hem usb hem aux girişi var(ford fiesta orj radyosu) Denemdim hiç ama fat32 ile formatlanmış bir usb bellekten müzik çalınıyor diye biliyorum.

Giriş fotodaki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 19 Mart 2017; 23:29:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone-otomobil aux bağlantısı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aşağıda hem usb hem aux girişi var(ford fiesta orj radyosu) Denemdim hiç ama fat32 ile formatlanmış bir usb bellekten müzik çalınıyor diye biliyorum.

Giriş fotodaki gibi

Tamam hocam size gönderdiğim linkteki ürün sizin işinizi rahatça görür mp3 dinlerken tatmin eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkür ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.