Şimdi Ara

Bluetooth aracılığı ile aktarılan resimler nerde olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir hafa önce cep telefonumda (galaxy ace) bulunan resimleri bluetooth aracılığı ile netbookuma gönderdim. Aktarma işlemi başladı ve işlem uzun süreceği için başında beklemedim. Normalde aktarma işleminin sonunda windows gelen resimleri nereye kaydedeceği yeri sorar ve "son" düğmesine tıklarız işlem tamamlanır. Ancak ben bilgisayarın başına geldiğim zaman bilgisayarın şarjı bitmiş ve kapanmıştı. Bu nedenle yer seçme ve son işlemini yapamadım. Telefonumda da bütün resimlerin başarıyla gönderildiği bildirisi vardı. Buna göre aktarma işlemi gerçekleşti ve bu resimler bilgisayarın belleğinde bir yere yerleşti ama nereye yerleşti. Bulabilir miyiz? Bebeğimin resimleri vardı. Kurtara bilirsek çok memnun olurum.

• bilgisayarda ara ya tıkla attığı n bir resmin ismini arattır çıkar zaten diğerleri yanınadadır
  • spanyol12 kullanıcısına yanıt
    yaptım ama malesef bulamadım.
  • ozaman atmamıştır yoksa kesin bulrdu bide alınan dosyalarıma bakın
    alınan dosyalarda da yok. aktarma işlemi olmuş çünkü telefonumda tüm dosyalar başarı ile gönderildi yazısı vardı. ama bilgisayarda son işlemi yapamadığımdan resimler bir yerde askıda kaldı. sormak istediğin bu. mesela temp dosyası gibi. ama temp dosyasına baktım ortada üç beş tane bi şey vay. onlarda resi değil.
  • en son olarak picasa adlı programı yğkleyin pcdeki tüm resimleri gösterir
  • kentakisiti K kullanıcısına yanıt
    Varsayılan olarak Belgelerim klasörüne kaydetmesi gerekir, orada yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    picasa'yı kurdum ararttırdım ama malesef resimleri bulamadım.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    cmldrs, malesef orda da yok.
  • kentakisiti K kullanıcısına yanıt
    belki de yüklenmeden bilgisayar kapanmış olabilir. Bir de başlat menüden belgelerimin üstündeki kullanıcı adına tıklayıp açılan sayfada araştır. Bazen kayıt edip belgelerimde bulamadığım belgeleri orada buluyorum.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz yerede aktım yok. resimlerin yüklenip yüklenmediğini bilmiyorum. ama telefonda tüm dosyaların başarıyla gönderildiği yazıyordu. tek sorun bilgisayar kapandığından son işlemi yapamamış olmam. yani yer göstererek kaydetme işlemini yapamadım. sadece aktarma işlemi yapıldı. kısacası aktarma var ama kaydetme yok. dosyalar havada kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentakisiti

ozaman atmamıstır telefondan belki bittiği için başarılı demiştir çok garip bulması lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: spanyol12

quote:

Orijinalden alıntı: kentakisiti

ozaman atmamıstır telefondan belki bittiği için başarılı demiştir çok garip bulması lazımdı

kaydetmiş olsaydı bulurdu ama kaydetme işlemi gerçekleşmediğinde bulamadı diye düşünüyorum.
  • belgelerimde olması lazım win 7 de İmage İnbox Diye bi klasöre olması lazım
  • bu konuda başka önerisi olan veya çözümü olan yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.