Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, gerek telefonum ve gerekse bilgisayarımla kullanmak için bir kablosuz hoparlör arayışına giriştim. Pek bir bilgim de olmadığından dolayı da sizlere danışmak istedim.

Amazon.com hesabımda 30-32 Dolar kadar para var ve bu bütçeye tiz ve bassları iyi, 1-2 ay sonra ömrü bitmeyecek bir bluetooth hoparlör önerebilir misiniz?

Oontz Angela 3 10W ya da Taotronics Pulse X 14W alacaktım ama insanların yorumları yüzünden tereddüt edip Anker SoundCore 6W alacaktım 18 ay garanti veriyor satan firma diye ama size de sorayım dedim. 6W çok az geldi ama sesi oldukça tutarlıydı. Birkaç ay kullanıp çöpe atmak istemiyorum anlayacağınız.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SCCR kullanıcısına yanıt
    Amazon bakiyem ile alacağım o nedenle söylediğiniz modeli alamam

• O zaman Pulse X iyi bir tercih olacaktır. Amazonda şuan o mertebede fiyatı bulunan fazla seçeneğiniz yok. Oontz angle 3 den daha iyi bir ürün.
    Sizin önerdiğiniz cihaz için de 18 ay garanti sunulduğu söylenmiş bir sorun olmaz herhalde değil mi?

• Kutunun içerisinden 6 ay garanti uzatma kartı çıkmakta. Sitesinden girip garantiyi uzatabiliyorsunuz. Ama garantilik bir durum olacağını zannetmiyorum. Firma ilgilide firma sorun çıktığında gerekli yardımı gösteriyorlar.
    Siparişi geçiyorum o halde. İndirim kodu verecekler mi bakalım :D Çok teşekkürler yardımlarınız için. Bir de pasif subwoofer var galiba değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Hoparlör seçimi
    10 ay önce açıldı
    Bluetooth hoparlör tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet üründe pasif sub. var. Güle güle kullanın şimdiden.
    Çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.