Şimdi Ara

bluetooth ile msn?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim aklima takilan bisey var. cep telefonlarina bagladigimiz bluetoothlar pcde de kullanilirmi? yani msn e baglandigimda kullandigim kablolu mikrofonlarin yerine bluetooth aygitini kullanmam mumkunmu? böyle biseyin var olup olmadigini bilmek istiyorum. yardim ederseniz cok sevinirim

• cevap verecek allahin bir kulu yokmu
  • enazindan fikrinizi baylasin yahu!
  • Olabilir ama kesin olur diyemem ama neden olmasın

cok acıklayıcı konustum yaav
  • nerde bu isin ustalari, kacgundur bi cevap alamadim birturlu yahu, allah rizasi icin yazin biseyler, allah size ne muradiniz varsa versin, allah klavyenize hata vermesin, hadi yahu daha ne diyeyim
  • arkadaşım bende n80 wlan var ve kablosuz adsl modemi var istediğim zaman wlan dan int girebiliorum sende bir wlan lı cepalırsan dah iyi olur..
  • amaç ne anlamadım
  • anladığım kadarı ile cep telefonuna takılan bluetooth kulaklıktan bahsediyorsun. Eğer buysa cevap evet ben kullanıyorum skype ve msn de bilgisayar başında beklemen gerekmiyor. Bilgisayara Billionton marka bi bloetooth dangılı taktım 100 metrelik antenli olanlardan buna toshibanın driverini yükledim (Kulaklık tanıyabilmesi için). Gayet güzel Skypede direk olarak ses donanımı değiştirebiliyorsun mesela kulaklıkta konuşurken ailecek konuya katılalım dediğinde direk pc hoparlör ses kartını seçebiliyorsun bu çok güzel malesef MSN de bunu yapamıyorum Bunu araçlardan ses ve görüntü sihirbazını çalıştırarak yapabiliyorum. Bunu içinde görüşmenin kesilmesi gerek ama skype de görüşme esnasından anında değiştirebiliyorsun.. Yok demek isterdiğin bu değilde direk cep telefonunu kulaklık mic olarak kullanamak istiyorum dersen onu bende bulamadım Bi symbian olsa msn-skype den biri sesli görüşme istediğinde telefon çalsa da telefondan görüşmöe yapabilsek cep telefonunda kontak list leri göre bilsek.... Fena olmazdı (6600) için Zaten fring diye bişi var sanırım wriless den bu işi yapıyor PC ye ihtiyaç duymadan (Wriles symbian telefonlarla)

• tam olarak amaç ne kardeş? açar mısın konuyu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isvecli

arkadaslar benim aklima takilan bisey var. cep telefonlarina bagladigimiz bluetoothlar pcde de kullanilirmi? yani msn e baglandigimda kullandigim kablolu mikrofonlarin yerine bluetooth aygitini kullanmam mumkunmu? böyle biseyin var olup olmadigini bilmek istiyorum. yardim ederseniz cok sevinirim

aslinda amacimin ne oldugunu bu ilk yazimda anlattim saniyordum ama yanilmisim. anlatamamisim demek. mesele su ki, ben msn de konusurken pc nin basina kablolarla bagli olmak istemiyorum, mutfaga banyoya giderken yahut evin icinde dolasirken konusmama rahatca devam etmek istiyorum. bilmem anlatabildimmi?

• Kesinlikle arkadaşın başındaki dert bende de var bende msn ve skype gibi programlarda sesli görüşme yaparken mikrofon ve kulaklık kablosundan kurtulmak istiyorum. Yani herhangi bir bloetoth kulaklık alıp kendi bloetoth özelliği olan laptopumda kullanabilirmiyim. Bir arkadaş açıklamış ancak doğrusunu söylemek gerekirse pek anlamadım rica etsem bu konuyu birazdaha açık anlatırmısın. Özetle su gıcık kulaklık kablolarından kurtulup bilgisayarda bloetooth kulaklk kullanma imkanımız varmı?
  • Mobil Cihazlar bölümünde ilgili konu var. Araştır bulursun. Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.