< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (418. sayfa)

-
-
Ses yuksekligi ve netligi iyi olan tws kulaklık oneriniz var midir ? 2-3 bin dolaylarinda , anc mikrofon falan önemli degil sadece yuksek ve net sesli silikon kulaklik modeli arıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belkin SoundForm True Kablosuz Kulak İçi Kulaklık (iPhone, Samsung, Google için Dokunmatik Kontrol, Taşınabilir Şarj Kutulu, 24 saat Çalma, Gürültü Yalıtımı, Tere Dayanıklı, Bluetooth Kulaklık, Beyaz)
386₺
amazon
Belkin SoundForm True Kablosuz Kulak İçi Kulaklık (iPhone, Samsung, Google için Dokunmatik Kontrol, Taşınabilir Şarj Kutulu, 24 saat Çalma, Gürültü Yalıtımı, Tere Dayanıklı, Bluetooth Kulaklık, Beyaz)https://www.amazon.com.tr/dp/B087K1W1KP -
Merhaba.Ben de aynı modeli 2 ay kadar önce aldım hb den.Müzik dinlemiyorum,program dinliyorum arka plandan.Avavantajı dokunmatik olarak ses artırıp azaltabiliniyor.35db anc etkili çalışıyor.Arka plan gürültüleri silip süpürüyor hissedilir oranda yalnızca uygun silikon kulaklık pedlerini kullanırsanız.Çok basit eşleşiyor.Uygulama var.ANC on,transparan ve normal mode olarak.Hepsi dokunmatik olarak kullanılabilmekte.
Aldığımda 600tl idi.Daha iyisi ;
Ancak dokunmatik kontrol yok ses için.Benim için ses kontrolü kulaklıktan önemli idi.Anc 45db.
Kısa süre öncesine kadar baseusun m2s bowie (Anc 48db);
750tl idi amazonda ,kardeşim aldı.Gayet iyi.
Çok fazla ödeme yapmak istemiyorsanız alttaki ikiliden biri sizi memnun edecektir.
-
HUAWEI FreeBuds 4E, Hava Konforlu Kullanım, Yüksek Çözünürlüklü Ses, Kaydırma Kontrolleri, Akıllı Ses Bağlantısı, Kulak İçi Hafif Gürültü Engelleme, Seramik Beyazı
1.713 TL
amazon
HUAWEI FreeBuds 4E, Hava Konforlu Kullanım, Yüksek Çözünürlüklü Ses, Kaydırma Kontrolleri, Akıllı Ses Bağlantısı, Kulak İçi Hafif Gürültü Engelleme, Seramik Beyazıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B081WNLRQZ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X