Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Telefonu Bozdu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar.. Ben yaklaşık 3 senedir Samsung Sgh D880 kullanıyorum.. Artık çift hat kullanmama rağmen memnun olduğum için değiştirmedim.. Ancak telefonumun hoparlörü bozuldu.. Bluetooth kulaklık olmasa telefonu hiç kullanamıyorum.. Uzun zamandır kullandığım bir bluetooth kulaklık var.. Ancak son 10 gündür aracımda da bluetooth var ve artık kulaklığı kullanmıyorum.. Arabada bluetooth kullanırken telefon yavaşlıyordu.. Sonra karşımdakinin sesini az duymaya başladım sonra da artık ne telefonun çalma sesi ne karşımdakinin sesi.. Hiçbirşey duyulmaz oldu.. İşin enteresan yanı sorunun bluetoothtan kaynaklanıyor olabileceğini düşünerek şimdiye kadar eşleşmiş olduğu tüm bluetooth aygıtları ile eşleşmeleri iptal ettim ve hoparlör çalışmaya başladı.. Çok fazla eşleşmiş alet vardı.. Bu sebeple olabileceğini düşündüm.. Sonra yine arabama bindim ve araba ile telefonu eşleştirdim.. Ve boom yine gitti ses.. Arabayı tekrar sildim.. Telefonun her yerini kurcaladım ama fayda etmedi.. Telefon mesele değil zaten eski ama çok merak ediyorum sorunun ne olduğunu.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

• Upp!!!!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.