Şimdi Ara

bluetooth mouse .laptop ın pil süresini ne kadar düşürür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=52&productId=bs4237
    linkteki bluetooth lu notebook mouseu.
    nasıl bir pil kullanıyor bu? kalem pil mi? 3 ay gidiyor diyor. eğer öyleyse şarj edilir bir kalem pil alırım.

asıl sorum ise bu bluetooth ile notebook a bağlanınca notebook un pil süresini nasıl etkiler.
    yani mesela 5 saat giden notebook u 3 saate mi düşürür?
    bluetooth yerine usb mouse mu almalı?

• bu soruyu ben de merak ediyorum..
    pil süresinin en iyi dostu hangi mouse türüdür?
    wireless-bluetooth-usb mousler'ın ne farkları var?
    zararları, faydaları
  • en iyi pil süresini usb wireless sağlar. tabi bilgisayar için. usb alıcılar genelde 100 mA ve 5 volttur. ortalama bir notebook usb mouse ise 150 ile 220 mA. tabi bu mouse göre değişir, optik mi lazer mi vs. 150 mA olan minton marka 800 dpi optik bir mouse, şu en ucuzlardan. bluetooth ise, tam bilmesem de daha fazla akım çeker bataryadan. tam olarak bilmiyorum. sonuçta harici bir usb bluetooth adaptörünüz varsa onun üzerinde enerji ibaresi vardır. dahili bluetooth'da aynı miktar enerji sarf eder.
    sonuç olarak 5 saat giden laptop'un pilini herhangi bir harici mouse 4.30 saate indirir, ama lazer, optik ya da bluetooth mouse en fazla dakika bazında dğeişiklik yaratır. (bu arada 5 saat mi gidiyor hakikaten pil...ben 1.30 saate dua ediyorum) ama en çok pil harcayan tür bluetooth olacaktır, aklınızda bulunsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordgod -- 11 Nisan 2009; 15:45:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.