Şimdi Ara

Bluetooth sürekli bağlantı kesilme durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla sorun ne zaman çözülür bilmem ama bana böyle internete girmek resmen işkence geliyor,düşünsenize her 5 dkde bir bluetoothunuz kesiliyor sonra tekrar bağlanmak zorunda kalıyorsunuz bütün online işlerim rezil oluyor
    umarım yakın zamanda bi çözüm bulunur
  • http://hotfile.com/dl/106420270/bfb48bc/Bluetooth_Broadcom_6.4.0.901_W7x64_A.zip.html
    Bu driver ile MS Bluetoth fare, Asus P750 ve jabra kulaklık kullanabiliyoum. Ayrı kullanımda veya PDA+fare de sorun yok fakat kulaklık idiğerleri ile iyi geçinemiyor.
  • Bilinmeyen Çevre Aygıtları Win7 de harici BT aygıtlar yüklenirken yarıda kalan sanal Bt Com portları ! Bluesoleil 8.0 programını çekin üstüne içindeki driver paketi herşeyi yükleyecektir. Sonra Bilgisayarı Restart yeniiden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperadotr -- 6 Nisan 2011; 18:07:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr
    Bilinmeyen Çevre Aygıtları Win7 de harici BT aygıtlar yüklenirken yarıda kalan sanal Bt Com portları ! Bluesoleil 8.0 programını çekin üstüne içindeki driver paketi herşeyi yükleyecektir. Sonra Bilgisayarı Restart yeniiden başlatın.

mobildeyim pcye gecince deniyicem
  • hocam dediğin programı indirdim ve kurdum ama sorun hala devam ediyor
    dediğin gibi ek olarak bir kaç sürücü yükledi ama hala eksik sürücüler var
    az önce programı kaldırdım ve bilgisayarın orjinal driverlarını(yazılımını) yeniden kurdum ve bağlandım
    tam sürücülerin yüklenmesinin bittiği anda ss aldım fikir sahibi olmanız açısından

Bluetooth sürekli bağlantı kesilme durumu

resimdeki gibi çevre aygıtı sürücüleri yüklenmiyor
  • Şimdi BT cihazınızın driverleri yüklenmiş orası normal. ama Sorun bağlanmaya çalıştığınız cihazın hakkında bir şeyler yüklenirken win7 nin kaynak yetersizliğinde. Bunuda mantık olarak cihazın kendi driverlerinden sağlayabiliriz diye düşünüyorum. bağlanmaya çalıştığınız cihazın kendi kurulum cd si veya web de driveri varsa onlarıda bir kurup deneyelim derim tabi win7 uyumlu sürümler.Belki bu bir çare olabilir.
  • telefonun hiç bir driveri mevcut değil (normaldede yok)
    cd si mevcut ancak cdde driver veye benzeri hiç birşey mevcut değil

bugün uzun uzun araştırdım hertürlü yöntemi denedim ancak sorunu hala çözemedim
    sadece google'la bluetooth çevre aygıtı yazdığınızda bile sorunun ne kadar büyük ve genel olduğunu sizde göreceksiniz,çevre aygıtı sorununu çözsem bile bağlantı kesilme sorununu çözemiyorum
    hala çözüm arıyorum...
  • çözümü yok hocam. Size anlattığım gibi. Görüyorsa ve aktarım yapıyorsa bırakın öyle kalsın. İçini kurcalamayın. Format atmak zorunda kalmıştım.
  • bende artık pes ettim bıraktım bluetoothla bağlanmayı,usb ile modemi tanıtıp usbden bağlanıyorum artık
    kesilme falanda yok,tek kötü yanı kablolu olması işte artık onada razıyım
    ilgilenen herkese teşekkürler...
  • Şu anda en iyi hızlı çözüm USB Kablo veya WIFI desteği.. SD kartta kullanabilirsin Bluetooh stabil olmayan bir bağlantı. Alternatiflere yönelin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.