Şimdi Ara

bluetooth verici yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usb verici yapmak ıstıyorum ama bıraz ozel bısı olacak menzıl alanı 434Mhz lıkler gıbı standart 100m degıl ben bıraz daha abarmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

• dostum verici derken ne kastediyosun yani ney için kullanacaksın birazdaha açarmısın
  • DATA GONDERIMI YAPACAGIM MENZILI YUKSEK OLACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: gumus35

arkadaşlar usb verici yapmak ıstıyorum ama bıraz ozel bısı olacak menzıl alanı 434Mhz lıkler gıbı standart 100m degıl ben bıraz daha abarmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

434MHZ için 100m gibi bir sınır yok. O sadece hazır modüllerin sınırı sen kendi devreni yaparsan 1km lik vericide olur
  • İŞTE BENDE BUNU ARAŞTIRIYORUM NASIL ? ELIMDE HAZIR BLUETOOTH DONGLE VAR ARTIRABILIRMIYIM VERI ALANINI
  • bluetooth modüller 2.4GHz civarında çalışır. 100m, 434MHz vericiler için bir standart değildir.
    usb verici ne demek?.

aradığınız, sormak istediğiniz konuyu daha detaylı ve anlaşılır şekilde yazarsanız eminim ki istediğiniz şey için
    yol gösterici cevaplar alırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: gumus35
    arkadaşlar usb verici yapmak ıstıyorum ama bıraz ozel bısı olacak menzıl alanı 434Mhz lıkler gıbı standart 100m degıl ben bıraz daha abarmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
  • YA İŞİN ÖZÜ SU TAM KENDIMI IFADE EDEMEDIM YAKLASIK 1KM ALANDAN BLUETOOTH ILE DATA GONDEREMI YAPABILECEK BI DEVRE ARIYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.