Şimdi Ara

Bluray Film Nereden Alnır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bluray filmleri nereden alabiliriz?" diye Google'da aratınca yıllar öncesinin konuları çıkıyor. Hem güncel bir kaynak oluşturmak hem de yeni alternatifler öğrenmek için böyle bir konu açmak istedim. Düzeltmek istediğiniz, eklemek istediğiniz şeyler veya kampanyalar varsa lütfen mesaj atın.

Güncel kampanyalar zaten ana konuda paylaşılıyor, ama ilk aşamada buraya da yazayım dedim.

1) D&R

- BKM üzerinden Enpara ile yapacağınız alışverişlerde 50 TL üstüne 25 TL iade. (Ay sonuna kadar geçerli.)
    - Bir alana bir bedava kampanyası var. Kampanyaya dahil olan filmleri görmek için tıklayın.
    - Metal kutulu filmlerde 3 al 2 öde kampanyası var. Kampanyaya dahil olan filmleri görmek için tıklayın.
    - 60 TL üstü siparişlerde kargo ücretsiz.
    - Forumun çek satış-takas bölümünde satılan D&R kartlardan alarak siparişinizi daha da ucuza getirebilirsiniz.

2) reset - n11

- Hem fiyatlar biraz daha uygun, hem de satıcı çok ilgili. Sorularınıza kısa sürede cevap alabiliyorsunuz.
    - Verdiğim bütün siparişler gün içinde veya bir gün sonra kargoya verildi. 75 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz.
    - Forumun çek satış-takas bölümünde satılan n11.com çekleri/hesapları ve n11'in bankalara özel kampanyaları ile siparişinizi daha da ucuza getirebilirsiniz.
    - n11.com'daki diğer satıcılara da bakabilirsiniz.

3) Gittigidiyor

- Ben BLU-RAY-BAKIRKÖY'ü önerebilirim. İki siparişimde de hızlı kargolama yaptılar, ikisinde de bir tane bluray film hediye ettiler. Dükkanın sayfasına gitmek için tıklayın.
    - Diğer satıcılara da bakabilirsiniz. Ayrıca ikinci el ürün satan bireysel satıcılar da olabiliyor.
    - Memnun olduğunuz başka satıcılar varsa ekleyebilirim.
    - Forumun çek satış-takas bölümünde satılan gittigidiyor çekleri/hesapları ve gittigidiyor'un bankalara özel kampanyaları ile siparişinizi daha da ucuza getirebilirsiniz.

4) Idefix

- 50 TL üstü siparişlerde kargo ücretsiz.

5) Hepsiburada

6) sahibinden

- Korsan satanlar çoğunlukta ama uygun filmler de bulabilirsiniz.

7) Esenshop

Yurtdışı Siteler

1) Amazon (co.uk)

- Film çeşidi, box set, steelbook vs ülkemizdeki sitelere göre çok daha fazla.
    - Türkçe altyazı olan çok fazla film yok.
    - Altyazı seçenekleri için "Product details>Subtitles" kısmına bakabilirsiniz.
    Bazı filmlerde ürünün arka kapak fotoğrafında Türkçe yazmasına rağmen bu altyazı kısmında yazmıyor. Ne olur ne olmaz siz arka kapak fotoğrafına veya yorumlara bakın derim. Bütün bilgileri yazan yorumlar oluyor çünkü.

2) Amazon (de)

- Türkçe altyazılı filmler daha fazla.
    - Bazı filmlerin adı Almanca
    - 3 Bluray 20€ ve 4 Bluray 30€ kampanyaları var şu an.

Bundan sonraki sitelerden alışveriş yapmadım. Forumdan gördüğüm siteler. Bu sitelerden alışveriş yapanlar varsa güncelleyebilirim.

3) Zavvi

4) filmarena-eng

5) bluedvd.pl

- Direkt Türkçe altyazılı olan filmleri aratma şansınız var.
    - Kargo da uygun görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 4 Şubat 2016; 22:48:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 110 liralık godfather seti reset satıcısında kargo ücretsiz değildi! 75 lira diye limit koymayalım ürüne göre değişiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

110 liralık godfather seti reset satıcısında kargo ücretsiz değildi! 75 lira diye limit koymayalım ürüne göre değişiyor..

Şimdi tekrar baktım. 75 TL ve altı ürünlerin hepsinde 75 TL ve üstü siparişlerde kargo ücretsiz yazıyor.
    75 TL üstü olanlarda da bir Hobbit filmi ve Godfather seti hariç hepsinde kargo ücretsiz. Kısaca genelleme yapmak yanlış değil, sizin aldığınız ürün istisnaymış. %45 indirim göründüğü için olabilir o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 5 Şubat 2016; 1:59:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş DVD Center ; Bahadır Gunberi...
    Sinanpasa pasajı no266 besiktas 0532 245 13 60

gg'da blu bakırkoy adlı uyenın fılmlerı gayet uygun ama hıcbır mesajınıza cevap vermemektedır.Yasayacagınız bır sıkıntı da "kişi " ile değil direk gg müş hizmetleri ile görüşerek yardım alabılıyorsunuz. Bizzat tarafımca yaşanmış bir hikayedir :)
  • Yani dostum dün Bluray film keyfine varma zamanımın geldiğini düşündüm bugün bi kaç film aldım ve bu konuyu gördüm süpersin :))))))))
    Açlık oyunları serisinin ilk filmini bulamadım hiç biyerde acaba amazon de de türkçe altyazılı var mıdır ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Yani dostum dün Bluray film keyfine varma zamanımın geldiğini düşündüm bugün bi kaç film aldım ve bu konuyu gördüm süpersin :))))))))
    Açlık oyunları serisinin ilk filmini bulamadım hiç biyerde acaba amazon de de türkçe altyazılı var mıdır ki :)

http://www.blu-ray.com

Şurdan ülke seçip aratınca altyazı seçenekleri görülüyor. D&R şubelerine gidip bi bak, sor istersen, sitede olmayan bazı filmleri bulabiliyorsun

• Baktım burda da yok :)) Amazon Almanya ya bakamadım dil seçim bölümünü bulamadım bi türlü ingiltere de daha kolaydı orda yoktu film gerçi :)))
    D&R deydim bugün 2-3 ü bulup aldım 4 zaten mart 21 de çıkacak :) Sen biliyorsan Almanya amazondan bakabilir misin :)
  • quote:

Baktım burda da yok :)) Amazon Almanya ya bakamadım dil seçim bölümünü bulamadım bi türlü ingiltere de daha kolaydı orda yoktu film gerçi :)))
    D&R deydim bugün 2-3 ü bulup aldım 4 zaten mart 21 de çıkacak :) Sen biliyorsan Almanya amazondan bakabilir misin :)

Yok maalesef orda da gorunmuyor

• Artık 4. cü çıkınca paket olarak bakarız gelirse tabi olmadı yapacak bişey yok ilkini dvd bakarım :) Ps4 te bi problem olmuyor değil mi henüz bluray player almadım :)))
  • quote:

Artık 4. cü çıkınca paket olarak bakarız gelirse tabi olmadı yapacak bişey yok ilkini dvd bakarım :) Ps4 te bi problem olmuyor değil mi henüz bluray player almadım :)))

Xbox'a gecmistim ben. Sıkıntı olmuyor, bluray player'a cok gerek yok bence.

• Hadi yaa kaçtın demek :)))) Hayırlı olsun bende ps4 te izleyecem dediğin gibi diğeri şimdilik lüx :)
  • quote:

Artık 4. cü çıkınca paket olarak bakarız gelirse tabi olmadı yapacak bişey yok ilkini dvd bakarım :) Ps4 te bi problem olmuyor değil mi henüz bluray player almadım :)))

İlkini Blu-ray olarak bulmaya çalışın bir şekilde. İçinde bir ton ekstra özellik barındırıyor ve hepsi TR altyazılı.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ve 3 aldım hem kalite hemde ekstralar çok iyi. Fakat 1 hiçbiyerde yok geçen sene satan biri vardı ona yazdım oda geri dönmedi sattı muhtemelen :) 4 çıkınca alıcam ama ilkini bakalım bulabilecek miyim :S
  • quote:

Hocam 2 ve 3 aldım hem kalite hemde ekstralar çok iyi. Fakat 1 hiçbiyerde yok geçen sene satan biri vardı ona yazdım oda geri dönmedi sattı muhtemelen :) 4 çıkınca alıcam ama ilkini bakalım bulabilecek miyim :S

D&R gibi yerlere bakmayın. Kabalcı, Mephisto, İnkılap gibi kitabevlerine bakın. Yani İşi filmden çok kitap satmak olan yerlere bakın. Gezmek lazım biraz.

Ya da dediğiniz gibi. Dörtlü bir set çıkarsa onu alırsınız.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Bu seçenekleri bilmiyordum hocam teşekkür ederim :) Oralarıda bi inceleyeyim. Ülkemizde bu işleri aslında daha iyi yapmaları lazım film sektöründe para da var aslında. Umarım zamanla daha iyileri olur.
    Evet hocam amazonda 4 lü set gösteriyor olmadı öyle yapacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.