Şimdi Ara

Bluray iso 2 parçayı tek parça haline getirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 parça iso halinde bluray iso indirdim.Hobbit1.iso Hobbit2.iso gibi.
    İso olarak XBMC de oynatıyor fakar filmin sonlarına doğru ana menüye atıyo kendini.

Winrar ile klasör e çıkarıp ssif klasörünün içideki en yüksek boyutlu dosyayı m2ts yapınca media player clasic ile oynatabiliyorum.Fakat 2.dosyayı da ayrı seçip açmam gerekiyor.Ayrıca uzantıyı elle değiştirdiğim için XBMC açmıyor.

Bu dosyaları iso veya m2ts şeklinde tek parça haline nasıl getirebilirim ses ve görüntüde kayıp olmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 25 Ocak 2015; 14:02:57 >

• YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Mustafa bende o filmde ilk başta sorun yaşamıştım ama sonra iki dosya halinde rardan çıkarmadan external altyazı ekleyerek sorunsuz izlemiştim hem lx 55 ile hem de popcorn hour A400 ile açıkçası o remux işlerinden hiç anlamıyorum ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Mustafa bende o filmde ilk başta sorun yaşamıştım ama sonra iki dosya halinde rardan çıkarmadan external altyazı ekleyerek sorunsuz izlemiştim hem lx 55 ile hem de popcorn hour A400 ile açıkçası o remux işlerinden hiç anlamıyorum ya :)

Ya filmde bir gariplik var.
    Altyazısı geç açılıyo.
    İso olarak Xbmc de açınca mesela 1.partın sonlarında kendini menüye atıyo.

Esas ana video dosyası .ssif uzantılı.bu uzantıyı xbmc görmüyo.
    bende uzantıyı el ile değiştirip .m2ts yapıyorum Xbmx görüyor fakat working yazıp açmıyor.

Sadece Mphc ile izleyebiliyorum.Veya açabiliyorum ama üzerinde çalışıyorum şu an

Arşivlik film en azından 6lı boxseti felan ucuzlayana kadar disk arşivimde dursun istiyorum.

• YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    filmin arşivlik olduğu kesin :) sen üzerinde çalışıyorsan hallolacağı kesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

filmin arşivlik olduğu kesin :) sen üzerinde çalışıyorsan hallolacağı kesin :)

Sağolasın dostum.
    İnan bana cmd leri kurcalıyorum şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.