Şimdi Ara

Bluray üzerine baskı için teknik yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten oldukça fazla film indiren biriyim kendi çapımda film arşivim var HDD lerde sakladığım ama bazı özel filmleri fiziksel olarak barındırmak
    istiyorum ve bunu indirme yaptığım siteden iso bd 50 olarak indirme olanağım var. şimdi bu iş için bana lazım olan temel şeyler sanırsam şu şekilde.

1-blu ray yazıcı
    2-boş bluray disc
    3-blu ray disc üstüne baskı için yazıcı (bunu buldum iyimidir? yada tavsiye alırım.http://www.incehesap.com/canon-ip7250-yazici-fiyati-22450/)
    4-bluray cover. (bunu daha önce site kapanmış sanırsam ama maxi paket diye bir siteye cover yaptırıyordum toplu olarak resimleri zipli gönderiyordum ödemeyi yapıp ve bana kalteli ince karton tarzı kağıtlara basıp gönderiyorlardı tam bluray kutusu boyutuna uygun oluyordu bu tar bi yer önerebileceğiniz site varmı?)
    5-blu ray boş kutusu lazım bunu temin etmek cok zor değil

bu uygulama için sizin tavsiyeleriniz önerileriniz ne olur bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler...

• Merhabalar,bende uzun zaman önce dvd zamanlarında çok bastım ve arşivlemiştim çok zevkli bir uğraştı benim için önce Divx lerle başlayıp sonra dvd lerle devam etmiştim printim var idi ta 2002 de almıştım hala faal tabii daha sonralarıda BD ye geçince önce BD yazıcı almıştım büyük bir hevesle ve başladım boş BD aramaya fakat 5-6 yıl oldu boş BD fiyatları istenilen fiyat seviyesine hala düşmüş değil ilk önceleri 25gb lık larla başladım sonra 50 lik BDler şimdilik hala beklemede Dünyada şu anda alınacak bd50 en uygun fiyat seviyesi Japonyada birde amerikada başka yok. Benim çok eskiden Baskı için kullandığım site BURASI
    BD de barındırıyor gayet güzel bir arşivi var kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Merhabalar,bende uzun zaman önce dvd zamanlarında çok bastım ve arşivlemiştim çok zevkli bir uğraştı benim için önce Divx lerle başlayıp sonra dvd lerle devam etmiştim printim var idi ta 2002 de almıştım hala faal tabii daha sonralarıda BD ye geçince önce BD yazıcı almıştım büyük bir hevesle ve başladım boş BD aramaya fakat 5-6 yıl oldu boş BD fiyatları istenilen fiyat seviyesine hala düşmüş değil ilk önceleri 25gb lık larla başladım sonra 50 lik BDler şimdilik hala beklemede Dünyada şu anda alınacak bd50 en uygun fiyat seviyesi Japonyada birde amerikada başka yok. Benim çok eskiden Baskı için kullandığım site BURASI
    BD de barındırıyor gayet güzel bir arşivi var kolay gelsin.

Ben coveri internetten bulup dedigim siteye bastiriyordum o yonden iyi. Birde ben cok fazla film baskisi yapmak gibi bi olaya girmicem daha benim icin ozel filmleri dusunuyorum bluray olarak cok sorun degil masraf olayi dedginiz dogru biraz tuzlu bos blurayler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıda belirttiğiniz yazıcı işinizi fazlasıyla görecektir. Aynı yazıcıdan kullanıyorum, aliexpress ten alacağınız doldurulabilir kartuşlar ile çok rahat ve uygun baskılar alabilirsiniz. Mürekkebi de yurtiçinden temin edebilirsiniz. Ben geçen sene aldığım mürekkepler ile 1 senedir baskı alıyorum.

Bunun haricinde,

-Forumda ya da nette uygun fiyatlı Bluray yazıcı bulabilirsiniz.
    -Boş bluray diskler dediğiniz gibi daha uygun fiyatlı bulmak zor. Bir dönem kendi ihtiyacım için getirmiştim, tekrar getirmeyi düşünüyorum. İsterseniz irtibata geçebilirsiniz.
    -Bluray cover için özel siteler var. İsterseniz pm ile belirtebilirim.
    -Boş bluray kutusu dediğiniz gibi kolayca temin edilebiliyor.

Bunun haricinde eğer karar verirseniz belirttiğiniz yazıcıdan elimde sıfır olarak mevcut. Gayet uygun fiyata verebilirim.
  • AdReNaLiNe A kullanıcısına yanıt
    Bana pmle donerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yazıcıdan ben de almayı düşündüm. Printable BluRay ve DVD baskısı için en ucuz yazıcı o ancak yalnızca fotoğraf ve Disk baskısı var. Tarayıcı ve fotokopi özelliği yok. Kartuş maliyetleri yüksek. Onun yerine kapak ve label sticker basan bir yer bulabilsek daha ucuza getirebiliriz işimizi.

Ayrıca BluRay Writer alıp kasamdaki DVD Writer ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz? Var mı bu işlerle uğraşan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.