Şimdi Ara

BM kesinlikle WhatsApp uygulamasından uzak durulmasını istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Igrenc bir uygulama, cit cit cit ikide bir mesaj. Ben silmek istiyorum ama herkes kullaninca mecbur birakiyor insani..

• Pavel Durov rusya ya giremiyor.

Telegram whatsapp dan daha güzel ve iyi bir uygulama bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ps4 vs Xbox olayı gibi, ps4 900 piksel diğeri 4 k ama oyun yok diye yıllardır ps4 ezd.i Telegram ne yaparsa yapsın sonuç bu yüzden değişmez.

• arkasinda facebook var. ne bekliyorduk ki.

• Tall Man kullanıcısına yanıt
    Telegram kurucusu bilgi paylaşmayı devletle Red ettiği için Ülkeye girişi bile yasak... Rusya ve Çin engelledi diye biliyorum hatta...

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Kimsenin haberinin olmaması onların cahilliği, çevrenizi bilgilendirin kullansınlar ben öyle yaptım şahsen...

• tam Bi suç makinesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Telegram versusları dönmüş ki haklılar. Telegram gerçekten çok başarılı.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Kardeş kızlara soyle telegram geçsin , bak millet nasıl geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp Facebook'a geçmeden önce gayri güzeldi. 1 mb boyutlu, yıllık 1 lira gibi ücreti olan, minimal, sade, basit bir uygulamaydı. Son haliyle tam bir kanalizasyon şebekesine döndü. Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp... Ne hikayeymiş arkadaş ahanunk. Mümkün mertebe kullanmıyorum. Onun yerine direkt telefon açıyorum.

• FB sosyal medyayı komple ele geçirdi. FB'u CIA'in kullandığı malum. WhatsApp bundan böyle güvenli değildir. Devletin tedbir alıp yasaklaması gerekir. Bip güzel bir alternatif.
  • topluca telegrama geçelim. yada bip'e geçelim. whatsapp çöktüğünde ben bip kullanıyorum gerçekten başarılı.

• Malesef hiçbiri güvenli değil? Ne Watsapp neden Telegram. İnternete girdiğiniz an, gizlilik bitmiştir. Sadece Watsapp 'ın Facebook gibi iğrenç bir şirkete satılması can sıktı. Çünkü facebook reklamlara artık milleti boğmuş durumda. Güvenlik konusunda ikisi de aynı işte yerli malı olmayınca pek bi anlamı kalmıyor.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    bugün telegrama geçsem bir zaman sonra senin gibi kendini bilmez bir kişi daha gelip bana telegram kullanıyorum diye sürü benzetmesi yapabilir.. nereye kadar gidecek bu böyle..
    özelliklerini yaz bırak.. gerisine karışmaya hakkın yok.. millet istediğini kullanır..
  • Küresel güçlerin oyun sahası, hem Android hem ios

• quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

bugün telegrama geçsem bir zaman sonra senin gibi kendini bilmez bir kişi daha gelip bana telegram kullanıyorum diye sürü benzetmesi yapabilir.. nereye kadar gidecek bu böyle..
    özelliklerini yaz bırak.. gerisine karışmaya hakkın yok.. millet istediğini kullanır..
    Özelliğiniz yazdık zaten, hatta eklemeler bile var güncellendi...

Telegramda olup Whatsapp’ta olmayan 60 özellik

1) Her platformda aynı anda kullanılabiliyor olması, PC, Tablet, Mac, Telefon hatta iPod vs.
    2) Görüntü ve videoların kalitesini düşürmeden gönderilebiliyor olması. Mobil internet kullanımı için isteğe bağlı düşük boyutlu gönderme seçeneği de var. Whatsappta özgün dosya gönderme sınırı sadece 16Mb, Telegram sınırsız.
    3) Kişiselleştirilebilir arayüze sahip olması.
    4) Tüm mesaj ve içeriklerin cihazların tümüne ortak inebiliyor olması.
    5) Kayıtlı mesajlar özelliği ile içerik depolama hizmeti.
    6) Sesli görüşme özelliğinin diğer platformlardan daha akıcı olması.
    7) Karanlık mod ile gözü daha az yorması.
    8) EXE dahil tüm dosya türlerinin gönderilebilmesi.
    9) Herhangi bir video linkinin video açılmasına gerek kalmadan izlenilebilmesi.
    10) Grup üye sayısı sınırının 2000000 olması.
    11) Gizli sohbetlerde ekran görüntüsü alınamaması.
    12) Gizli sohbet imkanı.
    13) Belirlenen süreye göre mesajların otomatik olarak silinebilme seçeneği.
    14) Sticker desteği.
    15) Parmak izi ile koruma seçeneği.
    16) Sohbetlerdeki kelimeleri reklam veri tabanına kaydetmemesi. Böylece kişisel reklam saldırısından kurtulma.
    17) Sunucuların farklı ülkelerde bulunma imkanı, bu sayede en yakın veri merkezinden hızlı hizmet alımı, kesintisiz iletişim.
    18) Farklı cihazlardan sohbet geçmişinin tümüne ulaşabilme imkanı.
    19) Sınırsız kapasitede veri saklama hizmeti.
    20) Arka planda veri indirme hizmeti.
    21) Masaüstü uygulamasının native olması. (Telefonun internete bağlı olması gerekmiyor)
    22) Gruptaki diğer kişiler, eğer siz onların rehberlerine ekli değilseniz numaranızı göremezler. Çünkü numara yerine kullanıcı adı kullanımaktadır Telegram.
    23) Gruplarda mesaj sabitleme ve üyeler için gelişmiş izin ayarları.
    24) Bot desteği.
    25) Tüm mesajları ve mesajlarda gönderilen dosyaları sunucudan çekerek yedekleme imkanı. Üstelik yedek klasöründeki html dosyası ile tüm sohbetleri aynı formatta görüntüleme
    24) Eğer rehber izni vermezseniz, numara, ad, soyad ile kişi ekleyip sadece onunla mesajlaşabilirsiniz.
    25) Gruplarda ve kanallarda anket gönderebilme imkanı.
    26) Anlık çeviri imkanı. Yabancı bir dilde sohbet etmek çok daha pratik.
    27) Otomatik olarak video oynatım.
    28) Çoklu numara ve hesap desteği
    29) Numarayı silmeden geçici olarak hesabı dondurabilme.
    30) Uygulama içi tarayıcı özelliği, websitelerini otomatik görme, hatta sayfalardaki videoları otomatik oynatma.
    31) Gizli sohbetlerde istenilen zamanda istenilen mesajı her iki taraftan da silme özelliği.
    32) Mesajlar başkasına iletilirse mesaj sahibinin haberi olur.
    33) Profil resminin kime görünüp görünmeyeceğini belirleyebilme.
    34) Video mesajlarını ve Gif’leri tam indirmeden önce izleyebilme.
    35) Sticker ve Gif arama özelliği.
    36) Sadece emoji içeren mesajların daha büyük görünmesi.
    37) Uygulama içi ayar arama özelliği.
    38) Çoklu numara veya hesap ekleme özelliği kullanımında herhangi bir hesaba rehbere erişme veya bildirim alıp almama seçeneği ekleyebilme.
    39) Video izlerken yana cihazı yana çevirip otomatik olarak tam ekrana geçebilmesi.
    40) Siri veya Hey Google ile uygulama içi erişim
    41) Sesli mesajların art arda dinlenilebilmesi.
    42) Resim ve fotoğrafları algoritmik sıkıştırma tekniği ile gönderebilme seçeneği.
    43) Mesaj iletim sınırının bir kişi ile sınırlı olması böylece spam mesajlarının önüne geçilmesi.
    44) Karanlık moda ek gece mavisi, gündüz ve gündüz klasik seçeneklerinin olması.
    45) Uygulama içi animasyonların kapatılabilmesi.
    46) Sesli görüşmelerde daha az veri kullanımı seçeneğinin olması.
    47) Uygulamaya özel proxy atama seçeneğ.
    48) İki adımlı kimlik doğrulama seçeneğinin bulunması.
    49) Sohbetlerde gönderilmiş olan ödeme ve adres bilgilerini içeren mesajların otomatik olarak silinebilme seçeneği.
    50) Özel sohbetlere özgü link ön izleme seçeneğini kapatabilme özelliği.
    51) Gelen resimler önizlenebilir, Whatsapp gibi ayrıca indirmeniz gerekmez.
    52) Dosya paylaşım sınırı yok Whatsappın 30 dosya paylaşım sınırının olması gibi
    53) Profil fotoğrafı için kırpmaya gerek bulunmuyor.
    54) Güvenlik açığı yok çünkü açık kaynak kodlu olup farklı ülkelerden yayın yapılıyor.
    55) Tamamen reklamsızdır.
    56) Gruplarda üç farklı şekilde anket yapabilme.
    57) Anketlerde kimin neye oy verdiğini görebilme.
    58) Yüklenen fotoğrafların kimin tarafından indirildiğini görebilme.
    59) Hesabı uzaktan ve tüm cihazlardan silebilme.
    60) Hesabı istenilen zamana ayarlayıp veya girilmediği süre sonra otomatik silme.

• Whatsapp ın büyük güvenlik açığı telefon rehberini eline verdiğinde başlıyor zaten.. uzun süre ben WhatsApp kullanmadım, özellikle rehberi kapattım bu nedenle. yalnız kimse umursamıyor, telefon bilgilerin ondan çoktan başkaları vasıtasıyla yayılıyor

• herkes kullanıyor. kullanılmadığında sanki kimseyle iletişime geçemeyecekmişiz gibi davranıyorlar.
    telegram kullanmıyorum diye bile aldığım tepkileri görseniz çok garip.
  • Telegram'ın çoklu suncusu varmış ama güvenliymiş ve reklam yokmuş sunucu giderlerini küm ödüyor peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.