Şimdi Ara

Bmc'ciler Bakarsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar kırkayak almayı düşünüyorum. Pro 822 Buldum bir tane 2002 onu almayı düşünüyorum araç muayyer 822ler nasıl bilgi almak istedim. 822leri Kullanan Şoförler cevap yazarsa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMC'ciler Bakarsa Sevinirim: PRO 822 vs. 827 ve Daha Fazlası

BMC kamyonları, gücü, dayanıklılığı ve performansıyla bilinirler. PRO serisi, hafif ve orta ağırlıktaki uygulamalar için popüler bir seçenektir. Bu yazıda, PRO 822 ve 827 modelleri arasındaki farkları inceleyecek ve kullanıcı yorumlarına göz atacağız.

PRO 822 ile 827 Arasındaki Fark

BMC PRO 822 ve 827 modelleri, birbirine benzer teknik özelliklere sahip olsa da birkaç önemli farkları vardır:

• Motor: PRO 822, 220 beygir gücüne ve 825 Nm torka sahip 6.7 litrelik Cummins motorla donatılmıştır. PRO 827 ise 270 beygir gücüne ve 1050 Nm torka sahip 7.1 litrelik Cummins motorla gelir.
    • Beygir Gücü: Yukarıda belirtildiği gibi, PRO 827, PRO 822'den 50 beygir gücü daha fazladır.
    • Tork: PRO 827 ayrıca, PRO 822'den 225 Nm daha fazla torka sahiptir.
    • Azami Ağırlık: PRO 827, PRO 822'den 1 ton daha fazla olan 16 ton azami ağırlığa sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

BMC PRO 827 hakkında genel olarak olumlu kullanıcı yorumları bulunmaktadır. Kullanıcılar, kamyonun gücünü, dayanıklılığını ve konforunu övmektedirler. Örneğin, bir kullanıcı şöyle yorum yapmıştır: "BMC PRO 827, arazide çalışmak için mükemmel bir kamyondur. Yüksek torku, zorlu koşullarda yükleri kolayca taşımama yardımcı olur."

PRO 822 hakkında da benzer şekilde olumlu yorumlar bulunmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar PRO 822'nin daha ağır yükler için PRO 827'ye göre daha az güçlü olduğunu belirtmektedirler.

Diğer BMC Modelleri

PRO 822 ve 827'nin yanı sıra, BMC, uygulama ihtiyaçlarına göre değişen çeşitli başka kamyon modelleri de sunmaktadır. Örneğin, BMC PRO 620, 200 beygir gücüne sahip daha hafif bir seçenektir.

Sonuç

BMC PRO 822 ve 827, çeşitli uygulamalar için uygun, güçlü ve güvenilir kamyonlardır. PRO 827, daha fazla beygir gücü ve tork sunarken, PRO 822 daha ekonomiktir. Kullanıcı yorumlarına göre, her iki model de genel olarak yüksek performans ve dayanıklılık sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2001-2003 seneleri arasında 0 827 aracım vardı.
    Performansı 827 serisiyle hemen hemen aynıdır. Bazıları 827'ye bile nal toplatır cinsten.. Ekmek yedirir bir araç yanlız 2002 model diyorsun, büyük ihtimal yüksek kabindir. Eğer düşük kabinse onu alacağına 2003 model 827 alabilirsin. Çünkü düşük kabinlerde rahat etmen biraz zor.
  • cevabın için tşk ederim. şun 2517 fordum var forda bakarak pronun içi otel odası kalır. piyasada genelde 827ler cok olduğu için tereddütte kaldım 822ler iyi değilmi diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: htsaa_1

cevabın için tşk ederim. şun 2517 fordum var forda bakarak pronun içi otel odası kalır. piyasada genelde 827ler cok olduğu için tereddütte kaldım 822ler iyi değilmi diye.

822'lerde iyi arabadır.. Korkmadan alabilirsin.
    827'den öyle ahım şahım farkı yok zaten. Sadece yakıtta %1 civarı fazla yakar o kadar..
  • 2002 model 822 ler yuksek kabın oluyo benım eskı calıstıgım sırkette vardı.bana goe cok ıyı kemıklı arabalar. yalnız erayın dedıgı gıbı yakıtta 827lere gore az bı farkı var ama ekmek yedırır
  • 2517 den sonra 822 harika gelir adama valla
  • ben BMC den anlamam seni sevindiremiyeceğim anladığım kadarıyla ama dışarıdan gördüğüm kadarıyla bi kaç şeyde ben söylüyorum

827 PROlara çok rağbet var, benim hemşehrimde 822 vardı 2001 model kasa kupa lastikler felan güzeldi 2 yıl önce 38 000 liraya satana kadar ak ile karayı seçtiler..adam gitti 99 model cargoyu ozaman 2520 yi 38 000 liraya aldı..822 nin ikinci eli pek yok diye biliyorum
    bana kalırsa eğer istediğin araç BMC ise 827 al derim.BMC olma şartı yok başka araba alırım diyorsan 3226 cargo al motoru BMC kupası cargo devam edersin, 827 proyla aynı performanlıdır, boş ağırlığıda 1 ton az gelir ..

ha birde 822 ci tanıdığım var o söylüyor 220 beygir diye geçiyormuş bu araçlar ama 240 beygirmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed Erol -- 4 Haziran 2009; 12:48:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.