Şimdi Ara

Bmw 1.16D - Audi A3 Sedan - A180D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlaşılıyor ki 1 serisini kullanan yok golf ve A3 de kullanan yok. Slalom testini izledim opel insignia mercedesın spor aracından daha iyi sonuç almış. Nasıl testse.
    2014 model 1.16d manuel vites kullandım agresif direksiyon tepkisi sert süspansiyonları ve dar iç mekanı ile genel kullanıma uymuyor bagaj da yok ve o fiyatlara otomatiği yok.
    Mercedesı de o fiyatlara bulacağınızi sanmıyorum. Içi ve dışı güzel bir araç.
    Ben A3 kullanan biri olarak size golf tavsiye ediyorum. Bu seçeneklerin dışında ama honda dan sonra size ilaç olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.T.A

Yazılı fiyatlar sadece sosyal ortamda geçerlidir hocam. Her aracın bir ederi vardır. Ayriyetten 8 bin hasar kayıtlı bir 1.16d var şuan halihazırda 97 bin tl yazılmış

''Sosyal ortam'' diye tabir ettiğiniz, sahibinden.com dışında alternatif hangi kanallarınız var meraktan soruyorum ?
  • TSY kullanıcısına yanıt
    Ömründe mercedes ya da bmw bindimi?ya da sahip olan arkadaşın var mı? Ehliyetinin var mı?
    Test izleyerek tecrübe kazanılacagına mı inanıyorsun.
    Bmw 3.20i ve 5.20i deki motorun üreticisi hakkında bilgin var mı? Sinan koç un kendi aracı ne marka?

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

Yazılı fiyatlar sadece sosyal ortamda geçerlidir hocam. Her aracın bir ederi vardır. Ayriyetten 8 bin hasar kayıtlı bir 1.16d var şuan halihazırda 97 bin tl yazılmış

''Sosyal ortam'' diye tabir ettiğiniz, sahibinden.com dışında alternatif hangi kanallarınız var meraktan soruyorum ?

Birçok site var bu konuyla ilgili olan (dod.com-arabam.com-oto.net). Fakat benim fiyat araştırması yaptığım yer Otocenter. Tanıdığımız sevdiğimiz birkaç esnaf arkadaşımız var onlar yardımıyla araç bakınıyoruz. Burdada sadece sizin fikirlerinizi almak istedim, sonradan pişman olmamak için
  • Bravo!
    Sizin mantıkla el arabasına yol alırız. Tavsiye edebileceğiniz bir model marka var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: somalı

Ömründe mercedes ya da bmw bindimi?ya da sahip olan arkadaşın var mı? Ehliyetinin var mı?
    Bmw 3.20i ve 5.20i deki motorun üreticisi hakkında bilgin var mı? Sinan koç un kendi aracı ne marka?

hem mercedes marka hemde bmw marka otomobilim var. aylık kazancımı da şoförlük mesleğinden kazanıyorum. aktif olarak iş hayatında da mercedes kullanıyorum. aklına gelmeyecek adını duymadığınız eğitimleri almış biriyim ehliyeti bi kenara bıraktım. nerdeyse bakkalda verilen bir belge haline gelmiş kağıt parçası. en son eğitimimi cumhurbaşkanı korumalarını eğiten acil sürüş teknikleri eğitimini veren durmuş hocadan aldım. 6 ayda bir yenilenen güncel ileri sürüş teknikleri eğitimim var. ülkedeki sayılı şoförlerin arasındayım. başka sorularınız varsa alabilirim. sadece ukalalık yapmadan sorarsanız memnun kalırım.

sinanın videosunu atma sebebim uzun zamandır 1.16d kullanması ve bunu defalarca pistte bile tecrübe etmesi. buradaki konuya cevap verecekler içinden en çok tecrübesi olan kişi. buraya cevap yazakların hatta 1.16 d sahibi olanların eminim sinan kadar limitleri zorlamamıştır.

neyse;

1 serisi için içi dar diyen arkadaşlar malesef araçlar üretilirken belirli bir aerodinamik açılara göre üretilir. buda 1 serisini daha dar yapıyor. zaten aile ve uzun yolculukta bir araç kullanılacaksa d segment aşağısı olmamalıdır. 1 serisi şehiriçi, spor, genç ve arada aile kullanımına en uyan araç.

edit: eminim 3.20i deki 170 hp ile 5.20i deki 170 hp motoru aynı sanıp ve bu motorları psa üretiyor yanlışı içindesiniz bunun için size cevap bile yazmayacağım. şu kadar basit iki bilgiyi öğrenmeniz dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSY -- 4 Şubat 2018; 23:14:25 >

• quote:

Bravo!
    Sizin mantıkla el arabasına yol alırız. Tavsiye edebileceğiniz bir model marka var mı?

c6 3.0 TDI a6 veya w211 e270, o paralar bende olsa gözümü kırpmadan alırım hocam, yazık o paraları o arabalara vermek, hatta bende o para olsa e60 5.30i alırım en temiz en kolay BMW bulurum ama o para yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dediğiniz ZF8 olayını bir araştıracağım. A3 ün slalom testinin neyazıkki kötü şekilde sonuçlandığını duymuştum. Önerilerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler

rica ederim. malesef premium segmentte bir araçta bağımsız süspansiyon olmayışı bu gibi neticeleri beraberinde getiriyor. araç alırken bütün kriterlerinizin EN BAŞINA bağımsız süspansiyonu koyunuz.
  • D.A.T.A kullanıcısına yanıt
    Hb da olsa alınmaz.

• quote:

onlar nadir kullanacaklar hocam, kendime yönelik bir araç arıyorum

"benden ziyade babam ve annem binecekler" demişsin o yüzden...
  • quote:

520'de BMW'nin kendi motoru var. 320'dekinden farkli bir motor. Ayniymis gibi bir yanilgi icinde oldugunuzu dusundugum icin yazdim.

• quote:

Anlaşılıyor ki 1 serisini kullanan yok golf ve A3 de kullanan yok. Slalom testini izledim opel insignia mercedesın spor aracından daha iyi sonuç almış. Nasıl testse.
    2014 model 1.16d manuel vites kullandım agresif direksiyon tepkisi sert süspansiyonları ve dar iç mekanı ile genel kullanıma uymuyor bagaj da yok ve o fiyatlara otomatiği yok.
    Mercedesı de o fiyatlara bulacağınızi sanmıyorum. Içi ve dışı güzel bir araç.
    Ben A3 kullanan biri olarak size golf tavsiye ediyorum. Bu seçeneklerin dışında ama honda dan sonra size ilaç olur.

Bagaj yok dediginiz arabada 360 litre bagaj var. Golf'de de 380 litre bagaj var.

• Bende bunlar arasinda kalmistim a3 sedanda karar verdim. Cok detaya takilmamak lazim evlenmiyoruz sonucta arabayla :))

• Aile içinse A3 SEdan alınır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

Birçok site var bu konuyla ilgili olan (dod.com-arabam.com-oto.net). Fakat benim fiyat araştırması yaptığım yer Otocenter. Tanıdığımız sevdiğimiz birkaç esnaf arkadaşımız var onlar yardımıyla araç bakınıyoruz. Burdada sadece sizin fikirlerinizi almak istedim, sonradan pişman olmamak için

Yok iyi yapmışsınız, bende acaba dedim alternatif başka yerlerden bulunabiliyor mu diye

2 adet 1.16d kullandım biri manuel diğeri otomatik, size tavsiyem araçtan zevk almak istiyorsanız, bütçeyide karşılarsanız alın Bmw yi arkanıza bakmayın

• TSY kullanıcısına yanıt
    1 serisinin sadece arkası dar. Şöför ve ön yolcu mahallinde hiç bir sorun yok. 116d zf8 Aracımı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Bundan önce C sınıfı neredeyse bütün araçları sürdüm, kullandım, aldım, sattım.
    Kesinlikle haklısınız bütün c sınıfı hatcbacklerden farklı bir sürüş karakteri var. direksiyon çok daha tepkili ve aynı zamanda dönüşlerde, çift bilyeli sistemi sayesinde çok daha pratik. şase dengesini her hafif yüksek hızda döndüğünüz virajda anlıyorsunuz. Her gün döndüğünüz bildiğiniz güzergahta diğer araçlarla kıyaslarken "AA Bu araç bu hızda bu virajda neden sağa bu kadar az yattı" diyorsunuz.
    bir dönem, (bir yıl) passat kullanmışlığımda var. Araç gemi gibi uzun şaşeile virajlarda arkasını salacak gibi tedirgin bir his verirdi. Aynı virajda 1 serisi ile sanki viraj değilmiş gibi, hiç bir ürperti oluşmuyor.
    Leon kullandım uzun süre,(bagımsız arka amortisör olamyan a3, golf ile aynı) her virajda garip bir önden kopma hissi verirdi. direksiyon kırıp frene bastığımda aracın dengesi hemen bozulurdu.
    vel hasıl 2 çocuklu bir ailem var. VE 1 serisi leon kadar yetiyor. Arkada çocuklar sıkılmıyor. sonuçda D sınıfı sedan değil

• Merhaba,

Bu fiyatlara bulabilirseniz öncelikle tabiki Bmw1 serisi, ZF8 ve arkadan itiş olması onu özel kılıyor.
    Diğerlerinin marka imajı dışında çok öne çıkan bir özelliği yok.

Bmw1 Haricinde Mazda3 Dizel otomatik Power yada Power Sense, 308 Dizel otomatik Allure+premium yada GT-line. Donanımlı modelleri Diğer çift kavramalı modellere karşılık tam otomatik modeller olarak tavsiye ederim bunların sürüş dinamikleri eğlencesi malzeme kaliteside gayet iyidir.
    O zaman 1 tercih ederdim ben arkasının küçük olması sizin için büyük problem değilse.
  • feylesof2150 kullanıcısına yanıt
    fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkürler, fakat sorduğum 3 araçtan birini almaya niyetliyim hocam
    O zaman; manuelden devşirme yarı otomatikler yerine tork konvertörlü ZF8 olan 116d’ yi almak riski minimuma indirmek açısından doğruyu verecektir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.