Şimdi Ara

BMW 1.16d:::: gerçek 1600cc dizel Satışta::::BOMBA!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
29.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz 1.6 dizel tahminim 1.16 benzinli otomatikle aynı fiyat olur...
  • Yakıt tüketimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

aynı motor 3 serisinde de kullanılacak 316d

@Lady GarGara

türkiyeye gelmez mi,dalga mı geçiyorsun kardeş..

borusan böyle bir fırsatı ters teper mi senc e

320d EfficientDynamics Edition ve 520d EfficientDynamics Edition neden Türkiye'de yok?

Çok daha düşük yakıt tüketimi var standart 320d ve 520d'den. Madem bu kadar dikkat ediyoruz yakıt tüketimine, daha az yakanı neden tercih etmeyelim?

Ben gelmez diyorum. Bekleyip görelim.

yakıt tüketiminden değil vergiden dolayı getircekler zaten.zaten az yakıyor 0.4 litre az yakması kimin umrunda

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

çok önce açıklanmıştı bu....

http://forum.donanimhaber.com/m_56590120/mpage_1/f_/key_bmw%2Cdizel//tm.htm#56597149

dergi haberi değil, direkt BMW den alıntı, resmi yazı....

• tepkiler nasıl olsun bmw dizelde uzmandır bunu şimdi değil 1-2 sene sonra 3 serisine koydummu
    Allah bak işte o zaman sen (tarih 2012 3,16d gelecek 1,2 sene sonra bulmak için yazıyorum) seyret
  • 80 binden başlar. inanılmaz kasko fiyatları bakım ve yedek parça fiyatları, 4 TL ye yaklaşan mazot derken istediği kadar 1.6 dizel olsun benim için hiçbişey ifade etmiyor Kendim 1.6 dizel kullanıcısıyım samimi söylüyorum acıyorum verdiğim paraya.KAsko vergi mazot MTV bıktım artık. 1.2-1.3 dizel alıcan kasko falan da yaptrımayacaksın. Bulabildiğin en ucuz mazotu alacaksın anca öyle ekonomik olur. Benzinli arabayı hiç söylemiyorum zaten.
  • şimdi vw ve audiciler ciler telaşa düşer satışlar düşecek diye
  • Güç olarak ortalama da olsa tüketim ve 0-100 performans değerleri gayet başarılı
    Ancak mevcut 1 serisindeki benzinli motorlar daha çok yakışıyor BMW`ye sanki.
  • Uygun fiyatla gelirse C ve D sınıfının yeni liderleri belli oldu.
  • şimdi gelir biri 90bin lira buna verilmez der,passata verilmiyorsa buna niye verilsin der

ve benim sinirlerim yine hoplar,şimdiden söyleyelimde konuyu vw'ye cevirmeyin
  • yanlış mı hesaplıyorum? 2.0 dizelden 218hp çıkaran bmw 1.6 dizelden neden 174 hp çıkarmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 17 Ocak 2012; 16:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

şimdi vw ve audiciler ciler telaşa düşer satışlar düşecek diye

İmzan süper yahu.

Hala etkisindeyim.
  • quote:

şimdi gelir biri 90bin lira buna verilmez der,passata verilmiyorsa buna niye verilsin der

Arabanın fiaytını naptın öyle, benzinli otamatik premium bile 75 iken düz dizel nasıl olsun 90 bin lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

şimdi vw ve audiciler ciler telaşa düşer satışlar düşecek diye

İmzan süper yahu.

Hala etkisindeyim.

bunu söyleyen ilk siz değilsiniz
    buna benzer 3 imzanm kuraldışı oldu ben ona yanıyorum ve merak ediyorum bunu nezaman iptal ederler
  • quote:

aynı motor 3 serisinde de kullanılacak 316d

@Lady GarGara

türkiyeye gelmez mi,dalga mı geçiyorsun kardeş..

borusan böyle bir fırsatı ters teper mi senc e

5 serisine bile koydurur valla

516d. İsminin telaffuzu bile yakışmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

quote:

şimdi gelir biri 90bin lira buna verilmez der,passata verilmiyorsa buna niye verilsin der

Arabanın fiaytını naptın öyle, benzinli otamatik premium bile 75 iken düz dizel nasıl olsun 90 bin lira

3 serisinden bahsediorum hocam..

@yaman06

aynen hiç yakışmıyor 5 e 520d E serisine de en az e200cdi olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

115 beygir 1.6 dizel ile 10.5sn lik bir 0-100.

BMW aktarmadaki uzmanlığını konuşturmuş yine.

+1

Pardon yanlış anlaşılmasın da mazda 3 1.6 dizel 115 hp nin 0-100 kaç sn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 17 Ocak 2012; 16:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 17 Ocak 2012; 17:01:54 >

• Hayret kimse Renault 1.6 dan 130 hp çıkarıyor, BMW niye böyle yapmış dememiş.
    Markayla alakalı sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.