Şimdi Ara

BMW 1.20d MEGANE 2.0 dCi ve AURİS 2.2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirimm -- 25 Temmuz 2007; 14:57:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

pilavdan dönenin gaşığı gırılsın mı...

girilsin

sen nazillidesin dimi ? merak ettiğim kisilerden birisin
  • nayır Didim deyim...
  • quote:

nayır Didim deyim...

hocam bana bi apart bulsana onumuzdeki ay işsizim tatil yapam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

nayır Didim deyim...

hocam bana bi apart bulsana onumuzdeki ay işsizim tatil yapam

sen gel yeterki...
  • Uğrarım didime belki.

sitenin adı yükselen miydi öle bişe
  • bmw muhakkakki daha iyidir
    ancak verdiğiniz her 5 liranın 1 lirasını markaya verirsiniz
    4 liralık araba almıssınızdır farkında olmadan..
  • pardon burada bir düzeltme yapmamız gerekiyor

bmw üretim bandı kullanmıyor

banttan indiği gibi yazmışım bu yanlış olmuş ..fabrikadan çıktığı gibi olması daha doğrudur ......

mart-2002 tarihli bir yazıda bmw ceo'su joachim milberg dediklerine göre "bmw nin her modeli özgün bir tasarım olup platform üretim değildir." buna istinaden baslikta gecen onermenin doğru olduğu söylenebilir. *
    daha fazla bilgi için:http://www.pdma.org/members/jpim/story/nov01/07.jsp
  • arkadaşlar otohaberin önümüzdeki haftaki testi yeni corolla - linea ve megane arasında olacakmış ilgilenenlere.......
  • quote:

arkadaşlar otohaberin önümüzdeki haftaki testi yeni corolla - linea ve megane arasında olacakmış ilgilenenlere.......

ayip ama bmw ye rakip olan meganin ne işi var malzeme kalitesi kötü araçlarin testinde
  • quote:

quote:

arkadaşlar otohaberin önümüzdeki haftaki testi yeni corolla - linea ve megane arasında olacakmış ilgilenenlere.......

ayip ama bmw ye rakip olan meganin ne işi var malzeme kalitesi kötü araçlarin testinde

mesajı alıyorum ceyhun....

• Megane'ı önce BMW ile, arkasından da Linea ile kıyaslayan zihniyet yarın Linea'yı BMW ile kıyaslamaya da kalkar mı acaba?

Donanım, hacim, vs. tamam da, ruh denen bir şey de var...
  • 40 kere yazdım otohaber otoshow bunlardan bişey öğrenmeye calısırsan işin var linea ile corolla mı kıyaslanır ama 1.linea olur 2. megane 3.corolla olur kesin okumadan söleyim hehe
  • quote:

quote:

quote:

hayir mesaji alanda okuyanda linea

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayir mesaji alanda okuyanda linea

ya ceyhun millet leb demeden leblebiyi anlıyo sana da leb demeden bütün kuruyemişleri anlıyon..

• bmw 120d kullanmış ve motor performansına hayran kalmış biri olarak sonuca çok şaşırdım ama megane sport lar niye sürekli ezilir anlamıyorum. gayet mantıklı bir karşılaştırma araçların beygir ve tork güçleri motor tipleri neredeyse aynı, sonuçta kriterlere göre normal. megane daha konforlu, daha iyi yol tutuyor ve gördük ki daha hızlı ve esnek . bmw 120d verdiği her şeyi hatta veremediği donanımları bile verirken bunun yari fiyatını istiyor karşılığında azcık bir kalite farkı veriyor. dergide ki testi de takip etti sonuç normal ayrıca sürüş dinamikleri konusunda renultun son yıllarda kendini ne kadar çok geliştirdiği belli. sonuçta megane sport ile m3 fln karşılaştırmamışlar bu iki araç aynı sınıfın araci sayilir en azından motor performansı olarak
  • Bmw kullanan birisi renault toyota vb. araçları opsiyon olarak kabul etmez, mercedes audi olsa hadi neyse... Ayrıca o bahsedilen megane tr e gelse 1.20d den çok da ucuz olmaz bundan emin olun. Ben sırasıyla opel, peugeot, ford, citroen, hyundai, honda, vw, mitsubishi aldım uzun süre kullandım ve sattım şu anda bmw var, bu 8 markayı kafamda topluyorum anca bmw nin verdiği hazzı verebiliyor. Bmw bindikten sonra reno daha güzel diyen dergi editörünün de aklından zoru vardır.
  • arkadaşlar megane konforlu değil.bilip bilmeden yazmayın lütfen.dergiyi iyi inceleyip yazın.bence saçma bi karşılaştırma.motor gücü aynı ama biri sport diğerleri normal versiyon. motorlarını karşılaştırsınlar o zaman madem aynı sınıfta. saçma bişey.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.