Bence 2003 veya 2004 model 320 çok iyi 40000 euro civarında yani 65-70 milyar ne gerek var sıfır bmwye plakayı takınca fiyatı çok çiziyor iyyi bir galeriden 25000-40000km.arası bakımlı bir 320i falan olur sana..
ama BMW 1.16 (ya da 1.20) de kesinlikle o sınıfta ağırlığı olan bir otomobil , abileri kadar iyi yanlıyor mu acaba
Hocam vallahi BMW nin tipi harika herşeyi güzel neden böyle insanlar diğer BMW ler gibi bakmıyor buna bilmiyorum 1 serisi falan diye mi? Hani 1 falan ismi güzel değil falan mı? Aracın hiçbir noksanı yok belki A3 ten artısı vardır, ki muhakkak var. Bu araç neden eleştiriliyor???
Bu araca ufak diyorsunuz ama bu araç nice PAssatlar dan, Accord lardan vs. karizma bi araç... KAfadan spor bir kere... Kafadan yol tutuşu BMW dir muhakkak. KAfadan motor BMW . Kafadan kalite BMW Ben diyorum ya BMW nin hiçbir sınıfta karşılığı yoktur. BMW nin rakibi yoktur. BMW ayrı bir olaydır. BMW sürmek bir ayrıcalıktır...
orası öyle BMW ayrı kabul ama A3 ün şıklığına vuruldum 1 kere A3 sahibi olmak "aşık olduğunuz insan ile, mantık evliliği yapmak" gibi..
yani 1 almazsam kafamda focus tdci war
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme