Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (2180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.765
Cevap
307
Favori
2.907.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke şu yazdıklarınızı evvelce okumuş olsaydım, size Borusan Avcılar'daki takasa verdiğim 2017 model, 1.18 i aracımı önerirdim. 57.300 civarında ve estoril mavisi m plus bir araçtı.. Bir iki kez tamponunu sürtmüşlüğüm dışında görebileceğin en temiz araçlardan biriydi. Umarım siz de dilediğiniz aracı, en kısa zamanda alırsınız..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 silindirlinin sesi gerçekten güzel, mevcut aracımda 3 silindir.

Bakalım bir arkadan itiş sevdası ve BMW özlemi sardı bacayı.

Dizel araçların sonu geldi geliyor gibiydi ama son gelişmelerden sonra zannediyorum daha baya devam edecek en azından ülkemiz şartlarında.

Hz.Allah’tan herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt

Anladım sağ olun.

• Archi33tect kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim nasip değilmiş :)

Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz fakat M paket, M sport, Sport line gibi paketler ve Estoril blue rengini tercih etmiyorum tabi zevk meselesi herkesin.

• nstbdmn kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda krank kasnak v kayışı ve bilya değişimi yaptırdığım için cevaplamak istedim ki 3-5bine artık bakım bile yapmıyorlar bu parçaların değişimine 2023 yılında 10bin civarı ödeme yapmıştım. İstanbulda küçük rakamlarla bir iş halledilmiyor ne yazık ki. İst şehir içi trafiğini de hesaba katarsak ort tüketim 8 lt çıkıyor bende.

Eğer gerçekten istiyorsanız bu araçları hiç düşünmeyin bence. Düşük km temiz bakılmış bir araç üzmüyor. Ekstralar çıkıyor elbette ama canı sağolsun diyip geçiyorsunuz. Ben de capturdan geçiş yapmıştım. En doğru kararı vermişim. 😄🫶🏼

• onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt

Yakıt tüketimi ile ilgili yorumumu güncelleyeyim. 4000 devirde çevreyolunda araç biraz temizlendi galiba. Çıkmadan önce tüketim 9.7 ltyi görmüştü. Şuan normale döndük 7-8 arası görünüyor. Bu zorlama turboya zarar verir mi bunu da merak ediyorum?

• gKs3444 G kullanıcısına yanıt
    Kısa süreli yaptığınız için hayati sorun olmaz. Fakat sürekli 4000 devir kullanımı yaparsanız problem başlayabilir. Ben dpf temizleme için 3000 devir sabit yeterli diye düşünüyorum çok olsa 3500 olabilir. Mevzu uzun süre sabit devam ettirebilmek, egzoz sıcaklığının düşmesine izin vermemek. 5-10 saniye bile aracın dilenmesine izin verince soğuyor çünkü istenilen sıcaklıklarda kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt

Hayır performans yetersiz demedim. Onu dizeller için söylüyorum. Benzinli 3 silindirlilerde manifolt ve turbo tümleşik tek parçadır. Sebebi ve zamanı belirsiz bir şekilde (bazen çok düşük km bazen çok yüksek km) çatlıyor ve yekpare parça olduğu için tamir olmuyor komple değişiyor. 40-60 bin civarı. Sebebi bulunamayan su eksiltmelerin kaynağı genelde burası çıkıyor. Yani 3 silindirlinin tek bir sebebi belirsiz kupon arızası 40-60 bine çıkarken aynı paraya 4 silindirlinin 5-6 arızası giderilebiliyor. Borusan yetkili servis ve BMW özel servis ustaları bile 3 silindirlilere mesafeli olmak gerekir diyor.

Yaklaşık 9 senelik F20, F30 ve F10 kullanıcısı olarak da önden çekişli hiçbir BMW de de BMW ruhu göremiyorum.

Tercih ve his meselesi

• gKs3444 G kullanıcısına yanıt

İyi olmuş sevindim. Zarar vermez rahat olun, güle güle kullanın :)

• metaphorive M kullanıcısına yanıt

haklısınız tabiki fakat cihaza bağlandığında doğrudan wastegate değişimi yapılması gerektiği söylendi. Benimde sorunum wastegate değişiminden sonra düzeldi.

• aintmybtch kullanıcısına yanıt

bana da özel servis aynı şeyi söyledi, yetkili sadece wastegate değil komple turbo değiştiriyoruz demişti.

dediğim gibi çok fazla nedeni oluyor, seninkisi o şekilde düzelmiş. ilk seferde hallettiğin için sevindim.

• gocaman52 G kullanıcısına yanıt

Ankara MMperformance Şaşmaz sanayi

• nstbdmn kullanıcısına yanıt
    İyi günler 2019 nisandan beri 3 silindir 118i kullanıyorum, servis bakımlı olarak devam ediyorum şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım 2023 temmuzdan beride racechip takılı ve performansda artış mevcut.Tabiki racechip ile aracı zorlamıyorum ve 8 kademe olan racechipi 4 te ayarlayarak kullanıyorum, standart turbo sıkıntısı yaşamamak için.soğutma suyunu kontrol etmekte fayda var ayrıca.düzgün kullanılmış ve bakımlı araç bulursanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.iyi günler

• grizzle kullanıcısına yanıt

Sol da gitti :D

• Arkadaşlar 2017 model 1.16d aracımın ekranında 5 kuruş boyutunda ölü pixel gibi birşey oluştu. Ekranı acil olmasa da değiştirmem gerekecek . Servis yurtdışından sipariş gerektiğini belirtti ama o kadar masraf da yapmak istemiyorum. Mümkünse bulabileceğim orjinal ya da ona yakın ekran öneriniz olur mu? İstanbul dışındayım.

• Apomania A kullanıcısına yanıt

Büyük NBT'ye geçenlerden çıkma tertemiz ekranlar oluyor Retrofit yapan yerlerde.

Ankara Şaşmaz MM Performance 'da var mesela. Sosyal medyadan iletişime geçebilirsiniz.

• onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Son zamanlarda şoför koltuğu iskeletinden takırtı benzeri ses geliyor, kasislerde esnelerde sanki biri elinde plastik çekiçle vuruyormuş gibi.
    Böyle bir ses sorunu yaşayan bilgisi olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    Şoför koltuğu altındaki arkaya üfleyen havalandırma menfezi içine birşeyler kaçmış olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Rdc sıfırlanmıyor %49 da kalıyor.
    Acaba lastikteki sensörler mi arızalı?
    sensörün beyni mi arızalı?
    Önerisi olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.