Şimdi Ara

Bmw 1 Serisi Lpg Takılırmı ? Bu konuda bilgisizim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce bu konu acıldımı bilmiyorum ama acıldıysa özür dilerim göremedim..
    Bende Ford Connect var ve bu araçlar ticaretı gectıklerı ıcın cok fazla ceza gelıyor 100 km hızı gectınmı ve bir cok şey bu yüzden satmayı düşünüyorum. Bmw 1 serisi düşünüyorum 2 el alacam büyük ihtimall bagajla fazla işim olmuyo Lpg taktırmak istiyorum ama acemiyim bu konularda takılırmı pekii Takılsa nasıl olur. Benzin fiyatları malumm.. Cogu kişiye sorsamda dogru düzgün cevap alamıyorum bide size sormak istedim..

• Merhaba

E87 Kasadan bahsediyorsunuz galiba.Onun üzerinden konuşacağım.

116i ler hantal yaktığı kadar da gitmiyor.118i ya da 120i ikisinden birisi olabilir.Ama ben 120i tavsiye ederim performansta da sıkıntı olmaz.118i ile 120i aynı motor hacimlerine sahip.143 hp,150hp, 170 hp modeller yıllarına göre farklı güçleri var.Lpg anlamında sıkıntı yaratmaz Prins marka tavsiye ederim.
  • E87 1.20d varken ne lpgsi? yapmayın allah aşkına..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguropc

Merhaba

E87 Kasadan bahsediyorsunuz galiba.Onun üzerinden konuşacağım.

116i ler hantal yaktığı kadar da gitmiyor.118i ya da 120i ikisinden birisi olabilir.Ama ben 120i tavsiye ederim performansta da sıkıntı olmaz.118i ile 120i aynı motor hacimlerine sahip.143 hp,150hp, 170 hp modeller yıllarına göre farklı güçleri var.Lpg anlamında sıkıntı yaratmaz Prins marka tavsiye ederim.

Kardesımm 2012 model 1 serisi demeyı unutmusum .s ona takılsa nasıl olur
  • F20 ile 100km'de uzun yolda en iyi 4.7lt ortalama, Ankara şehiriçi kullanımında en iyi 7.1lt ortalama tutturdum.. teknik verilerde şehiriçi ortalamasına 7.2lt diyor..

Tabii bu değerleri hep eco pro'da yakaladım ve aracı oldukça sakin kullandım.. genelde de bu şekilde kullanıyorum..

1 depo ile bu şekilde kullanarak şehiriçi maksimum 711km gittim.. benzinciye girip depoyu fulledigimde 50.80lt yakıt aldı.. yani depoda 1.20lt yakıt kalmış demek oluyor... Menzil ---- km olarak yazıyordu.. o zamanın hesabına göre 34 kuruş yakiyordu.. şimdi tekrar hesaplamak gerek ama bence LPG'ye hiç mi hiç gerek yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denntr0 kullanıcısına yanıt
    araca uyumlu kit henüz yok
    olsa da 4500 5000 arası olacak maliyet, direkt enjeksiyonlu motor olduğu için.
    lpg ye gelen zam+ lpg nin bakım maliyetleri + doğuracağı sorunlara harcayacağınız para boşa zahmet olacak.
    lpgye karşı değilim ama bu araçta mantıuklı değil bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.