Şimdi Ara

BMW 116d aldım neler yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

LL-01 'i karşılayan bir yağ varmı sizin kullandığınız?

Alıntıları Göster
    Ben daha kullanmadım ama garanti bitti ilk bakımda, Motul 8100 X-CESS 5w40 planlıyorum. Motul BMW LL-01 karşılar.

Motul'un sitesinden sizin araca uygun olan(motor/model yılı) LL-01 karşılayan yağlara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 8 Ekim 2019; 0:15:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ben daha kullanmadım ama garanti bitti ilk bakımda, Motul 8100 X-CESS 5w40 planlıyorum. Motul BMW LL-01 karşılar.

Motul'un sitesinden sizin araca uygun olan(motor/model yılı) LL-01 karşılayan yağlara bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Aracın önceki sahibi bugüne kadar hep 5w30 kullanmış. Bende aynı şekilde devam ediyim diyorum. Motulun 5w30 yağları BMW LL-04 spefikasyonunu karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Aracın önceki sahibi bugüne kadar hep 5w30 kullanmış. Bende aynı şekilde devam ediyim diyorum. Motulun 5w30 yağları BMW LL-04 spefikasyonunu karşılıyor.

Alıntıları Göster
    5w30 olur onda sıkıntı yok ama doğrusu benzinli için LL-01 dir. Siz bilirsiniz...

Şuradan bakılabilir
    www.motul.com
    Motul - Yağ Seçİcİ
    https://www.motul.com/tr/tr/lubricants

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 8 Ekim 2019; 0:24:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız piyasa ne artmış öyle be bende 75binde 116i 2012 var değişen boya tramer hiçbişeycik yok sunroof var 96 ya almıştım haziranda şimdi 110 a gider demekki :)

konuya gelirsek bakımları aksatmayın, bi üzmeye başlarsa aldığına pişman eder sizi bemewe söyleyim şimdiden.
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Bu manueller dizellerde geldi galiba benzinlilerde manuele denk gelmedim hiç arkadaşta manuel almış. Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Bu manueller dizellerde geldi galiba benzinlilerde manuele denk gelmedim hiç arkadaşta manuel almış. Hayırlı uğurlu olsun.
    aynen sadece dizellerde var manuel
  • İlk yapmanız gereken size en yakın kavşakta yanlamanız olmalı. Şaka bir yana hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.