Şimdi Ara

Bmw 116i alcam bakarmısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun süredir araba almayı düşünüyordum ve 116i ye karar verdim.Bmw 116i premium almaya karar verdim arkadaşlar fakat bi konuda kararsızım acaba premium teknik özellikliri ve donanım paketinde neler var bmw nin sitesinde donanımıyla ilgili pek bişey bulamadım.Birde şunu sorcam premiummu sport mu aralarındaki fark nedir şimdiden teşekkür ederim

• 116 otomatik vitesse alma bence arkdşm hem çok agir hemde benzin fazla tüketiyor
  • 1 serisi icin 1.6ltlik motor gayet idealdir.. kulaktan dolma yalan yanlis bilgilerle konusmayalim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Nisan 2011; 17:09:21 >
  • Techzone peki 116i de bas,dbc ,esc,hac,tsc,asr gibi öz. varmı?
  • Tüm yeni BMW'lerde DSC standart diye biliyorum. Saydığınız özelliklerden hangileri DSC'ye dahil malesef emin değilim bazılarının BMW'de adları farklı olabilir.

Kısaca baktığımda DBC zaten BAS'nin BMW versyonu. ESC ve ASR DSC'ye dahil. HAC ve TSC ne bilmiyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misery1903

Tüm yeni BMW'lerde DSC standart diye biliyorum. Saydığınız özelliklerden hangileri DSC'ye dahil malesef emin değilim bazılarının BMW'de adları farklı olabilir.

Kısaca baktığımda DBC zaten BAS'nin BMW versyonu. ESC ve ASR DSC'ye dahil. HAC ve TSC ne bilmiyorum malesef.

öncelikle çok teşekkür ederim. HAC(Yokuşta güvenli kalkış sistemi) TCS (Çekiş kontrol sistemi) açılımları bu eğer bunlar hakkında da bilginiz varsa onlarıda paylaşırsanız çok teşekkür ederim.
  • TCS = DTC

Dynamic Traction Control... BMW'de adı öyle. oda DSC'ye entegre... yani konsolda DTC tuşu var ona uzun basınca da DSC'yi kapatıyor.

Benim anlamadığım, hızlı viraj alımlarında aracı toplayan özelliğin yani ESP'nin adı BMW'de ne... DTC ve DSC patinaj ve çekiş gücünü kontrol eden sistem. Peki virajdaki savrulmayı önleyen programın adı ne... Diğer araçlarda o ESP yada EPS diye hatırlıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.