Şimdi Ara

BMW 118i LCİ Test Sürüşü / i8 Ciğerli f20 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabaya sahip olmadan kullanmadan nasıl yorum yapıyorsunuz? Forumun artık cılkı çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

Araç dış tasarım olarak da performans olarak da tatmın ediyor deniliyor ama ne bir dıştan çekim ne de performans bölümü mevcut.
    Çok acemice olmuş.Hem madem premium araçlar olcak sadece, o 95-2000 arası dandik bir honda var onu silin bari
    1 serisini de komple silmek lazım, üst tabakaya hitap edecekseniz ki bende öyle bir algı oluştu.

Şuan kanal "evet apaçiyiz ama paramız,çevremiz de var" hissi veriyor bana.

Aklıma geldi bir anımı anlatmak istiyorum:
    Üniversite için öğrenci evi bakıyoruz kiralık. İlandan aradık adamı buluşcaz evi görcez. Nerdesiniz şurda burda faslından sonra "tamam ben birazdan geliyorum" dedi ev sahibi. Gençti sesi de apaçi gibi değildi. Ben " sizi nasıl tanırız" gibi bir şey sormamama rağmen "gardaş başka ilden geliyorum şimdi, araba aldık biz de, spor bir araba göreceksin heh o benim dedi".
    Heyecanlandık tabi biz. En kötü RCZ olur ne bileyim TT olur daha en kötü ne olabilir ki dedik.
    Adam 94 model 1.5 EX civic ile geldi ya laa

edit: Kanalı iyice inceledim, kanal sahibinin kim olduğunu görünce önyargım kırıldı. Diğer elemanlar apaçi olsa da arkadaşın tutumu,davranışları hoş. Abone oldum takipteyim

Tam sana adama karşı bu kadar önyargılı olma diyecektim ki sen edit ile yazmışsın zaten. Mutlaka amatörlük var ama neredeyse her şeyi kendisinin yaptıgını düşünürsek bence çok iyi. Ben kendisini sayfasında 1-2 araba oldugu zamanlardan beri takip ediyorum. En ufak apaçiliğini görmedim. Ama edit'ten önce yazdıklarınızı tamamen The Makina'yı çeken çocuk Buğra'ydı sanırım adı onun için kullanabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

ah ah mercedesin o ekranı 😂 bende bi sevemedim

Cevat yine bir bmw çekmişsiniz :) gel güzel ekranlı bir mercedes cls çekelim artık...

hehehe :) bitmeyen bir kaç proje var bitince musait bir zamanda CLS yi de çekebiliriz bir önceki vlogumdan sonra epey kişi CLS görmek istedi zaten , ilginiz için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

Cevat yine bir bmw çekmişsiniz :) gel güzel ekranlı bir mercedes cls çekelim artık...

hehehe :) bitmeyen bir kaç proje var bitince musait bir zamanda CLS yi de çekebiliriz bir önceki vlogumdan sonra epey kişi CLS görmek istedi zaten , ilginiz için teşekkür ederim

Havalar biraz düzelsin çekelim bu havalarda çıkarmıyorum aracı. Çok zevkli olur çekim, hatta Türkiye'de hiç bir CLS de olmayan hatta benim bildiğim hiç bir dizel araçta olmayan bir sistemi daha tanıtırız videoda (active sound exhaust).

• quote:

quote:

quote:

quote:

Havalar biraz düzelsin çekelim bu havalarda çıkarmıyorum aracı. Çok zevkli olur çekim, hatta Türkiye'de hiç bir CLS de olmayan hatta benim bildiğim hiç bir dizel araçta olmayan bir sistemi daha tanıtırız videoda (active sound exhaust).

Güzel olur :) active sound egoz sistemini ka style getirmeye başladı , izmirde en son bir kaç S klass ve en son bir 640 D de duymuştum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel olur :) active sound egoz sistemini ka style getirmeye başladı , izmirde en son bir kaç S klass ve en son bir 640 D de duymuştum :)

Ben kendim getirdim Almanya 'dan ve aracın can-bus hattına bağlantı yaptım şu anda istediğim gibi orjinal düğmelerden sesi ayarlayabiliyorum, on numara bir olay çok memnunum...

• Evet ses tatmin ediyor :) sizde de farkli ses secme modlari var mi ? V8 den V10 vs gecme ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.