Şimdi Ara

bmw 118i lpg uyumu ve dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, ustalar merhaba aracım 2007 model 1.18i ankarada lpg dönüşümü yaptıracak ve işçiliğine kesinlikle güvenebileceğim bir usta araştırıyorum forumda gördüğüm kadarıyla zaten tavsiyeler verilmiş adresler belirlenmiş ancak asıl merak ettiklerim ki bunu gerçekten anlayan arkadaşlar cevap verirse memnun kalırım;

1. Araç lpg ile ne derece uyumlu bir kaç yerde 1.16 lardan farklı olarak lpg ile sıkıntılar çıkacağından bahsedilmiş(motorun 3 eksantirikli olması kaynaklı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum)...?

2. Ankara dışında yaşıyorum montaj ne kadar sürer (montaj, kalibrasyon, yazılım, kontrol vs...) ?

3. Markayı prins olarak düşünürsek silverline mı vsi 2 mi daha uygun olur tabi maliyeti ve uyumu bir arada düşünürsek ?

4. Ne kadar verimli olur şu an ne kadar doğru bilmiyorum şehir içi bilgisayarın gösterdiği ortalama 10 Lt civardında (5.08 TL) ?

5. Son olarak da herhangi bir motor garantisi veriliyor mu yine bir kaç yerde ayar sorunu yaşandığından motor revize görmesi gereken araçların olduğu ve prins olarak pek de sorunlarla ilgilenilmediği yazılıyor?

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...

• Verdiğiniz değerli bilgilere sonsuz teşekkürler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 3 lpg uyumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.