Bildirim
bmw 3.20d 2006 vs 2007 (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam merhaba. Ben de şimdi araştırıyorum da forumda "inşallah pişman olmam" yazmışsınız. Şimdi ne düşünüyosunuz. Belki şimdi sattınız ama yakıt durumu nasıl ve genel olarak düşünceleriniz neker. Yardımcı olursanız ne mutlu:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2007 3.20d premium
280.000 km
otm. 6 ileri 177hp
arkadaşlar 280 bin km deki araç alınır mı? ilanda 55 bin tl vermişler.
bmw mersedes km ile eskimiyor ama yine düşündürüyor.
clk 200 coupe var su an elimizde 250 binde 2000 model gerçekten taş gibi hala. ama 2. el alınca bilemiyorsun aracın basından ne geçtiğini. bir kaç yıl kullanıp satmak düşüncesindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 1 Temmuz 2015; 0:52:31 > -
yok mu kimsecikler ?? -
Km olayına bakmadan kimse öneride bulunamaz. En güzeli aracı alıp ekspertize götürmektir. Ama sanayiye falan değil. Ben şahsen o kmde bir araç alacak olsam kenarda en kötü 5 bin tl tutarım masraf için. Çünkü aracı sizden önceki kişinin o kmye kadar nasıl kullandığının garantisi yok. -
haklısınız beni durduran da bu zaten.. ama işte 55 bin üst limit ile bakabileceğim araç sayısı çok kısıtlı.
passat insignia 2011 2012
mercedeslerden 2004-06
bmw 2006 08
modelleri anca yetişiyor. passat insignia 11-12 modelleri ile mb bmw 04-06 yaş araçlar aşağı yukarı aynı yıpranmışlıkta.. nasıl bir araba alacağıma bir turlu karar veremiyorum.. -
Aynı arabalara bakmış ve aralarında kararsız kalmıştım biara. Ben bu araçlardan her türlü Bmw derim. Her yönden üstün olduğunu düşünüyorum. Diğerleri alternatifi bile değil. Mercedes hariç. O işin içine girerse ya Bmw ya Mercedes derim her türlü. -
Arkadaşlar 25 yaşındayım.
Şuan aracım yok. İlk arabam 2003 PASSAT 1,9 TDİ HİGHLİNE OTO. 3 yıl kullandım.
14 ay önce Peugeot RCZ 1.6 THP 156 hp YEARLING Otm.
Aracımı 10 bin TL zararla sattım.
Hayal kırıklığı yaşattı bana peugeot.
İlk bmw'mi almak istiyorum.
Bmw hakkında hiçbir bilgim yok.
E60 5.20d
E90 3.20d
Düşüncm var. 70000 TL ÜST LİMİTİM VAR.
Bmw'nin kitabını yazan arkadaşlar bana yardımcı olun.
Motor
Yakıt tüketimi
Yol tutuşu
Performans
Hakkında bilgi istiyorum sizlerden.
BENİ BMW AŞIĞI YAPMAK SİZİN ELİNİZDE..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X